sista november

jaha, ännu en helg har sprungit förbi.
I fredags gick jag och filip ut och åt sen på bio, new moon såg vi, den var BRA!:D
I lördags kom tjejerna och jag hade styrt upp en liten förfest sen blev det strömpis, haha det var en väldigt lyckad kväll:D
Igår spelade vi match, 3-1 mot frövi! good, sen degade jag bara hela dagen, jag var rätt sliten...
nu sitter jag bara och väntar på att börja jobba vid tre, wihoo:D

jag sitter och lyssnar på julmusik, julen är så mysig:)
PUSS

2012

inflyttningsfesten var toppen! hade så himla kul hela kvällen! vi hade tänkt gå ut men tiden bara flög förbi så vi blev kvar, kvällen slutade vid halv tre på donken:)
Igår var jag och sanne på bio och såg 2012,väldigt bra film och lite läskig också, nån gång kommer säkert det där hända våran jord...vi sprang dit i regnet för vi fick lite bråttom haha men vi kom ju fram i tid som sagt;)

Hela den här veckan har en målare varit här och målat om våra bjälkar i taket, igår kom han 8.00 och jag som hade sovmorgon haha och idag kom han nio och då var jag tvungen att gå upp igen ;d men jag har precis satt på min andra tvätt så det är bra att vara uppe tidigt!
Börjar jobba tre idag till tolv, wihoo :D

Puss


feeeest

nu ska jag till louise och martin på inflyttningsfest:D

en väldigt roligt&jobbig helg

oj vad jag är aktiv här på bloggen;)

I lördags var det iaf 40-årskalas och det var sååååååå kul! vi åt god mat och lekte massa lekar!sen begav vi oss mot strömpis och där var det packat med folk men gud va kul det var! vi dansade nästan hela tiden tills vi kände att orken började tryna.Tack för en kanon kväll, tack sanne&malin för de roliga förfesten!:D

den här helgen har varit den jobbigaste på väldigt länge...
I fredags var jag bara hemma men jag somnade ändå vid kanske halv fem för jag låg och väntade på filip som var ute ;d och jag gick upp halv sju för att börjar jobba halv åtta. slutade fyra och då var det bara hem och byta om för vi skulle vara hos sanne vid halv sex. Den natten somnade jag kanske vid tre och skulle upp halv sju igen, 3½ timmas sömn. Jobbade till fem och direkt efter det var det match...om jag var trött efter matchen? det var bara förnamnet, jag var nästan död, somnade som en stock och jag har aldrig sovit så gott som jag gjorde då!

Vad ska man hitta på en ledig dag som denna? jag vill åka ut till ikea!

PUSS

2009-11-06

idag var jag uppe med tuppen! eller ja vid nio iaf! har precis varit på stan och handlat presenter till malin&sanne, jag är sent ute som vanligt! haha men jag hoppas dom blir glada!
Vid fyra ska jag sätta på en tvätt sen åka och storhandla mat med filip. För ikväll kommer våra päron på besök och då ska vi bjuda på lite mat!
jag är hungrig men det är så tomt i kylskåpet just nu...

Imorgon blir det en stresig dag, 7.30-17 jobb, 17.30 ska vi vara hos sanne, jag får helt öka lite fter jobbet ser det ut som;)

nu ska jag städa lite mer!


turkiet puss!


ååh, jag hoppas jag får hem mina skor från nelly idag!

träning

nu ska jag träna i slasket på karslunds arena!


puss på min underbara kusin!

onsdag

nu sitter jag här igen vaknade nyss, så himla skönt! har jobbat natt måndag och tisdag, edt blir man trött av, det ska jag göra idag också..;)
funderade på om jag skulle ta en promenad men njaa, jag ångrade mig snabbt!

gud, jag är såååååååå taggad tills lördag för då vaknas det 40-års kalas för sanne&mallan:D ska bli så kul, jag har höga förväntningar nu tjejer;)

nu ska jag hoppa in i duschen!

PUSS

jobb

har just nu rast men den är snart slut, en väldigt lugn kväll på donken...

RSS 2.0