tre timmar....

jaha, har precis sagt hejdå till filip, fy....
Jag och filip tog en sväng till sanne för att jag skulle låna adams mp3;) och som sagt ni som känner mig så är jag kanske inte världens mest tekniska människa, haha jag är nästintill handikappad när det gäller teknik! Så adam visade hur den fungerade sen gick vi hem :) satt ute väldigt länge och åt resterna från en kladdmuffinssmet som anna och rasmus hade bakat, väldigt mumsigt ;)
Sen har jag bara legat och kramat om honom och ville inte släppa taget...ja jag vet, jag är sådär löjligt kär men det struntar jag i ;)
Nu ska jag packa resten av sakerna som ska ner i väskan, vet inte riktigt om den går igen, men med lite våld löser det nog sig.
Nu slipper ni oss i två veckor, skönt för er men synd för alla i ayia napa!

Ha en underbara kväll

Om tre timmar sitter jag,sanne,elin,tessan&emma på bussen som ska ta oss till arlanda! Here we come!

I'm gonna miss you <3

Hot

det går verkligen inte att sova i mitt rum på sommaren, det är ju som en bastu! Likaså ute, jag orkar inte ligga i solen :p skulle vilja ha en pool eller nått sånnt så man bara kan hoppa ner i den när det börjar bränna lite för mycket på ryggen!
Gårdagen på jobbet var ganska lugn till ungefär halv ett då krogenfolket började strömma in! Det finns vissa läskiga personer som man inte vill ska komma och handla av en själv! Kaxiga och skrikiga och allmänt störiga! Jobbade med väldigt roliga människor igår så kvällen gick fort :D Tessan&johan besökte oss och köpte lite mat, hon har sin resväska redan packad, det hade hon för flera dagar sen haha
Ska väl försöka att få lite i min resväskan ganska snart så jag inte får panik sista timman, haha sen blir det att träffa filip en sista gång innan jag far iväg till cypern! Det är med blanadade känslor som jag åker, det ska bli hur kul som helst med mina underbara tjejer, men samtidigt två veckor är långt att vara ifrån nån man älskar så mycket. Men som sagt, vi ska göra det bra tjejer ;)

Nej nu står den stora väskan helt ensam där uppe och bara väntar på att bli full med massa klänningar och skor och massa andra kläder!
ciaaaooo bella/m

Mys dag i solen <3

Gick upp vid nio idag för att sedan åka med pappsen till forex och växla in lite pengar till resan :D Efter det så åkte vi lite överallt för att införskaffa en resväska(kan ju vara bra att ha en stor) haha, sen lite schampo och sånna nödvändigheter!
Jag och filip hade picknick idag, vi köpte lunch från la baguette, tog med lite bullar och lite gott att dricka sen la vi oss i parken, nästan helt ensamma, och bara hade det så väldigt mysigt:) Men ramlösan som vi hade köpt blev det inte så mycket drickande av, jag fick typ hela över mig av filip, men ja om de som tycker att grantäpplen luktar gott så hade jag fått dom på fall ;d Det blev inte så mycket solande, vi låg mest i skuggan för det var hur varmt som helst idag! Sen efter några timmar kom sanne och gjorde oss sällskap, trevligt :D
Sen cyklade jag och sanne upp på stan och där dumpade jag av henne vid donkan ;) Men gör henne sällskap igen runt elva då jag börjar :)

Tack för en underbar dag älskling<3



Sanne&filip   Puss   Ett fotbollskort hann vi med haha

Såhär glad är jag jämt med min prins:D

Han missa mig, tack ;)   Våra snygga shorts som alla kommer vara så avis på haha

Puss/m

redo för resa!

åååh nu är det verkligen så nära tills det bär av! Jag,sanne,tessan&elin åkte till willys och handlade lite pasta och sånnt tills resan, sen tog vi en sväng till donkan för vi behövde lite i magen :D Sen på vägen hem så dunkade vi musik och var allmänt töntiga och satt och sjöng med :D Filips pappa har även tryckt på våra shorts "ayia napa" haha hoppas dom blev fina nu ;)
Nu ska jag snart duscha, man känner sig inte så fräsch efter en dag i solen. Sen blir det att äta tacos med mamma&pappa sen ska jag till jobbet vid elva :D wihoo, nu kan alla fulla människor komma och handla av mig inatt, älskar de!!!!!!
I morgon ska jag upp och växla pengar och sedan köpa en resväska så jag kan börja packa i tid den här gången! Sen ska jag och filip till någon park och ha picknick, myspys:)
puss/m


Gympan håller i sig

malin&malin

Var med malin igår efter träningen :) Vi gick till varberga för att köpa den berömda varbergaglassen, helt klart den bästa glassen som någonsin funnits, och då har jag testat många ;) Sen tog vi en sväng  runt här i hjärsta innan vi gick hem till henne. Där poppade vi popcorn och satt bara och prata massa strunt, det är vi rätt bra på :D vi kollade i hennes gamla dagböcker, HAHA jag ska inte avslöja något men det är såååå roligt att läsa :D Sen trippade jag hem i den ljumna sommarkvällen ;)

Nu ska jag snart iväg till elin för vi tjejer ska nämligen handla lite mat inför resan, gud jag börjar få lite resfeber! Jag har inte heller börjar packat men det är inge ovanligt, jag börjar väl på söndag kväll haha vi åker söndag natt för att sedan ta flyget som går 07.50 på måndag :D
Idag blir det att jobba natt, precis som jag ska göra i morgon!
Nu ska ja gör mig iordning :)
puss/m

:)

Har inte blivit så bra uppdatering men det beror på att jag har jobbat en hel del.

I Tisdags hade jag och filip som sagt ett halvår, men vi gjorde inget speciellt, åt lite god mat och hade det bara mysigt:)
Igår vaknade jag upp med filip bredvid mig :O han hade nämligen tagit ledigt, så vi gick ut lite i solen och la oss på studsmattan och glassa :D Sen for jag hem för att sedan vara med om världens jobbigaste arbetspass! Dom hade sagt innan att rixfm festivalen var den jobbigaste dagen på året och det håller jag lugnt med om, fy fan va folk det var och ändå hade vi alla kassor öppna!Men vid elva stängde vi så då tog jag sällskap med mamma&pappa hem, men jag trampade iväg till sanne för att vara hennes nattgäst! Vi satte oss och kollade på ett vänneravsnitt innan vi la oss haha,Tog tre år innan jag tillslut somnade och sov som en stock tills klockan ringde vid nio i morse :S jobb idag igen, haha men jag får tänka att det är pengar :) Slutade vid tre så det var ju skönt de :) Gick och handlade solskyddsfaktor med filip sen cyklade jag hem :) Mötte malin och amar påvägen hem, så det slutade med att amar åkte till per och jag och malin hem till hans lägenhet :) Där bjöds det på knapriga mackor haha och chips ;) satt där och snackade lite skit, ska även träffa henne ikväll efter min träning :D Gud, känns som jag har ett schemalagt liv just nu men snart går jag på semester ;)
Imorgon ska vi handlade lite mat inför resan och även växla pengar :D



puss

Ett halvår

Har precis suttit ute lite i solen och läst tidningen, haha jag är helt själv igen hemma hos filip, men ska iväg och jobba snart så :)
Det blev inget one tree hill tittande för mig och sanne i söndags utan det blev vänner, haha men det var lika bra de ;) Somnade väldigt sent och det var väldigt jobbigt att gå upp vid halv tio för att vi skulle börja jobba vid 11, jag jobbade till fem och det var folk hela tiden, fy det var en stressig dag! Sen var det bara att trampa hem för att avverka den första träningen efter vårat lilla paus! Det var roligt att träffa alla, men det var blanade känslor, jag älskar att träffa alla kompisar där nere och att träna, men sen är det ju en person som gör det mindre kul, men det skiter jag i!
Ska jobba hela veckan, och fredag&lördag natt! Känns som jag inte gör annat än jobbar, men det är ju såhär när man börjar bli vuxen ;)
Filip och jag har ett halvår idag, så det ska vi fira lite ikväll<3

Började bra :D

Kvällen igår började hos sanne, med massa underbara människor,ölspelet och massa sång, helt enkelt en perfekt förfest :D dock var det bara jag sanne och maria som var tjejer men jag tycker vi lyckades ganska bra ändå :D sen åkte vi upp till satin där man träffade mycket folk som vanligt :D Blev dock inte där så länge för min pojkvän blev utkastad, men det var roligt så länge det varade ;) haha nej men vi gick och åt sen traskade vi hem, jag fick skoskav så jag gick barfota hela vägen. Sov väldigt länge idag, och huvudvärken kom smygandes även den här gången! Sen for jag hem för att duscha och skynda mig till jobbet:) Slutade vi nio, väldigt lugnt och skönt :)
Men  nu har jag inte tid att sitta här längre, sanne väntar och vi ska glo one tree hill heeela kvällen :D

puss/m

klassfest

Gud vad jag är trött, precis hemkommen från jobbet! Jobbade från 20-03 inatt, men det avr förvånadsvärt lugnt och ganska skönt att jobba :) Filip kom och mötte upp mig och sen cyklade vi hem till honom, gav han en hamburgare och en cola som tack för att han hade varit vaken till tre ;) haha Väl hemma hos honom var jag inte det minsta trött medan han somnade som en stock, så jag fick ligga där och räkna får, haha Blev inte många timmars sömn för min del, kvart i tio hoppade jag in i duschen och var beredd på ännu ett arbetspass, 11-15! Men idag var det hur stressigt som helst, och massa folk hela tiden! kom in en tant som jag blev så irriterad på, som sagt så får man ett glas om man köper en plusmeny, och hon beställde två plusmenyer alltså ska hon ha två glas, men nej hon skulle ha fyra! hon sa att man fick två på varje meny för det sa markoolio på tv, haha jag höll på att tjaffsa med henne i säkert fem minuter innan hon gav upp, usch!
Snart blir det väl duschen igen innan man ska bege sig till sanne, för där styrs det klassfest, hoppas många kommer nu bara:D


ja, vad gör linus?;)


Glada killar, berkan,martin och simon :)


Agnes,mollan,sanne,pimpen adam,jag


Stekar fredrik:D


Linus&maria :D


Klassens kärlekspar<3


Eliten!!!!!!


axel,fredrik,nicklas och linus haha


Klassens b1&b2 :)


Per&john :D

Lunch hos sanne

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar, för runt halv ett ska jag vara hemma hos sanne som bjuder på lunch ;) haha hoppas inte hon har lagat det själv bara! Skulle egentligen ha träffat malin idag men hon var jätte sjuk så det är nog bäst om hon ligger hemma i sängen och kryar på sig:)
jaha vad händer ikväll då? joo gissa, jag ska jobba :D haha 20-03, så jag hoppas att alla fulla människor håller sig borta från mc donalds! Eftersom jag slutar så sent så vill jag inte trampa hem helt själv så filip kommer och möter mig så går vi hem till honom, han är rätt snäll ibland ;)

Ha en bra fredagkväll alla som kan göra något av kvällen ;)

ingen rubrik

Sitter här med världens huvudvärk, den kom smygande på jobbet!
Tillslut kom filip hem och räddade mig från alla monster som var i hans hus, haha! Vi gjorde oss klara, vi köpte en pizza som vi skulle gå med till martin som jobbar i backahallen, slöhög han är ;) Jag kan inte kalla det där jobb heller, att sitta framför en data och ta betalt av några som ska spela tennis, ca 1 gång i timma;d Men det är ju skönt det med ;) Vi satt där och pratade lite om klassfesten som är styrd hos sanne på lördag! det är bara lite mer än en månad sen man såg alla, men jag saknar dom ändå :D Man kan bara hoppas att vädergudarna är på våran sida!
Jag och filip for hem igen och precis när vi skulle gå upp på stan för att äta så kom det värsta skuren så vi blev hemma ;) Värmed mat medan filip somnade i soffan, trevligt sällskap man har alltså;)
Sen bar det av mot donkan, sanne jobbade också idag, alltid lika roligt att jobba då ;) haha Men du skulle väl vilja stanna lite längre?;)
jag och pappade bokade precis flygbussen som ska ta oss till arlanda den 28 juni! Längtar dit, men ändå inte... men det ska bli roligt :D

I'm addicted to you<3


Nu kommer lite kroatien bilder:)

jag

Världens största hamburgare med världens minsta bröd haha

Min fina tvilling tatuering som sanne ritade haha

puss/m

Läskigt

Har varit vaken i ca 1½ timma redan, sov lite efter att filip hade gått men sen runt halv nio så vaknade jag av, eller så var det en dröm, att någon satte ner en hand på sängen, jag vågade inte röra mig utan låg helt blixtstilla och blundade.Mitt hjärta slog ungefär i 190,det låter töntigt men jag var så jävla rädd, så jag låg där en halvtimma innan jag vågade röra på mig! usch! Så nu har jag precis tittat på top model och nu hamnade jag här! Filip kommer hem vid 12 kanske så jag får väl helt enkelt sitta här i hans hus i min ensamhet ;d Ska iväg och jobba vid fem idag:)
Igår hyrde vi film, super sugen, haha den var väligt rolig :D

Nu ska jag hitta på nått att göra i två timmar :D
puss/m

ONSDAG är det idag

haha jag skrev visst lite fel, så jag blev rättad utav mallan! Det är ju onsdag idag, jag tappar helt greppet om dagarna när man inte går i skolan längre, både på gott och ont:)
Pratade precis med henne i telefon och vi ska ses på fredag! Det är svårt att passa in när man ska ses nuförtiden ;d
Jobbet gick bra, men fy vad varmt det var! Köpte med mig en sallad från jobbet och musade i mig:) Sov en timma förut, kände att jag behöve ta ikapp några timmar av den sömn jag missa idag!
Ska hem till filip sen, hans föräldrar åkte ju nämligen till turkiet idag så han blir lite själv :D

Ha en underbar ONSDAGS kväll ;)

tidig torsdag morgon

Jag är uppe nu och klockan är tio i åtta :O gick upp när filip skulle åka med pappa till jobbet, och jag kommer ändå inte kunna somna om så jag får väl helt enkelt gå upp ;d håller på att koka ägg till mig och mamma, tänkte ordna lite frukost för en gång skull :D
Gårdagen var hur lyckad som helst, väldigt god mat och sen blev det prat om massa roliga minnen! Det är faktiskt synd att man inte träffar den familjen oftare :)
Som sagt snart blir det frulle, sen bär det av mot jobbet, får se om det blir filip sen kanske ;)

Ha en underbar morgon :)
puss/m

:)

Har precis gjort mig klar för att åka, dock ska vi inte åka än utan runt sex, men det är bra att jag är ute i god tid ;)
Låg ute och solade idag, för solen var framme i cirkus 3 timmar, rekord :D Låg där och slöade på studsmattan med anna :) Sen kom tessan för vi skulle boka flygbuss, haha men det blev inget bokat, vi kom på att vi kanske ska åka bil istället, haha iaf hem, aja vi får se hur det löser sig! Blev en hel del pratande om resan, gud om två veckor ligger vi där på stranden och bara solar och festar, gud va skönt! ;) Men som sagt två veckor utan filip, inte roligt men jag får helt enkelt överleva!
Sen ikväll plockar vi upp filip på hemvägen! Synd bara att han börjar vid åtta i morgonbitti, men jag börjar vid elva så jag ska ändå upp ganska tidigt:)

Här får ni lite bilder från dagens otroligt roliga händelser ;) haha

systra mi;)


Fina blommor, mamma som precis har varit te på en löprunda står och stretchar lite mot flaggstången, haha och sen hade jag roligt i solstolen och tog kort på mig själv ;)



Mitt nya linne och mina nya shorts :)


Hej då:D

Tisdag

Jag förstår inte att jag JÄMT vaknar så tidigt när jag kan sova hur länge som helt?! vaknade vid halv tio:S men får väl tänka positivt, jag har hela dagen framför mig ;) Vaknade i natt av att det var någon slags fjäril som surrade runt vid mitt fönster, fick då snällt gå upp och försöka få ut den, gick tillslut! Vaknade sedan lite senare av att jag hade en mardröm, jag har jämt mardrömmar, vad är det för fel på mig? haha
Jadu vad ska man hitta på idag då, jag hoppas solen tittar fram så man kan sola lite :) Sen blir det att bara slappa innan vi ska iväg till ettpar kompisar.
Jag vill sättapå mig min nya bikini och se om den funkar att sola så det är bäst att det blir lite varmare:)
Nej nu ska jag inte nörda mer här, have a nice day everybody :D

puss/m

Lite mer bilder kommer ;)

Ösk-Sundsvall

Har precis kommit hem från fotbollen, kollade när ösk spelade mot sundsvall, OCH VANN MED 2-1, haha helt otroligt för dom är inte bra! Men tur nu är dom lite ovanför sträcket:) Var där med mamma, sen kom sanne och höll oss sällskap, trevligt :) Innan matchen så jobbade jag 10-17, och det gick prima, dock väldigt varmt!
Igår åkte jag hem till filip och mös:) Vi låg framför tv'n och åt vårat naturgodis, mums :D
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men på kvällen ska våran familj hem till våra barndomskompisar så det blir nog trevligt:D
Nu väntar lite mat för min mage skriker av hunger!
och bara så ni vet så älskar jag filip ;)<3

ciaoooo

Stan...igen

Nu sitter man här igen och nördar ;)
Har precis kommit hem från stan med anna&mamma, myspys:) Det blev ett linne för mig, väldigt tjusigt måste jag säga :D Sen blev det att vi tog en glass och satte och i solen och åt. Träffade mollan på stan, såklart hade vi våra übersnygga tröjor på oss, trevligt att se henne, det är inte varje dag man gör det nuförtiden:D Sen åkte vi och handlade mat och snart väntar en god måltid:) Handlade även med mig lite naturgodis hem för jag tänkte att det kan vi ha tills ikväll, om jag inte hinner äta upp det tills dess ;) Ska iaf åka till min lilla sjukling och pyssla om han lite :)
Jag vet inte hur mycket jag har gått på stan den här sommaren, usch inte undra på att mina pengar försvinner! Nej nu var det sluthandlat för den här sommaren ;) Får väl se hur det blir med den saken, men man kan ju alltid försöka:)

puss/m

Hjärta

Det har varit en väldigt seg och degig kväll, har kollat på tv nästan hela tiden! Kollade först på america's got talent, jaa, man kan ju undra vad vissa människor tänker med, haha men sen var även vissa väldigt duktiga! Sen kollade jag på något sjukhusprogram, det handlade bla om en liten kille som gör en hjärttransplantation, och han får kämpa väldigt länge för att få sitt nya hjärta att funka som normalt igen, men efter sju veckors kämpande så får han äntligen åka hem! Vårat hjärta slår ungefär 100 000 slag om dagen, det är det som får hela vår kropp att fungera! Att en enda muskel kan betyda så mycket, det är konstigt hur det funkar, allt i våran kropp. Jag tycker att det är väldigt intressant med sånna program, men tänk att vara den där läkaren som sätter in ett nytt hjärta på en liten pojke/flicka och att det sen inte skulle fungera, tänk vilken skuld man skulle känna! Men sen kan man också tänka att om det skulle funka så har man räddat ett liv. Dom har mycket som står på spel, jag skulle aldrig klara den pressen men jag avgudar dom som blir läkare:)

Men mitt hjärta slår bara för en person, och jag hoppas att det aldrig slutar slå för dig <3


Åska

Jag och mallan cyklade upp på stan för att gå runt lite och sedan fika :) när vi precis kommit upp så kommer det fram en kille till oss med en gitarr under armen, och hela hans kompisgäng står och filmar, det var alltså en svensexa;) haha han säger att han behöver våra tvättlappar på våra trosor, så då fick helt enkelt jag och malin klippa bort våra :p det var ganska roligt ;d Sen åt vi lunch med amanda inne på krämaren :) Sen gick vi runt lite till innan vi drog oss hemåt:)
Skulle egentligen vara med filip idag men som vanligt som blir det aldrig som man planerar ;d han är sjuk!
Så det får väl bli en lugn hemma kväll med familjen!
Just nu åskar det ute så det är väl bäst att jag stänger av datorn.

/m

lördag

Mumsigt med lite frukost i magen. Har precis duschat så jag ska snart göra mig redo att åka förbi malin sen åker vi upp på stan för att fika lite :) Det kom ner några regndroppar, men jag hoppas dom molnen försvinner snabbt, inge roligt att cykla i regn ;d Sen ska jag träffa filip och vi ska laga lite mat och bara mysa, mysigt;)
i morgon har jag bestämt mig för att jag ska sätta på mig löparskorna och ut och springa lite, vi får väl se hur det blir med den saken, men det känns iaf bra att ha planerat de ;) Lite kondition måste man ju ha när fotbollen startar igen :)
Nej nu ska jag göra mig klar!

ha en bra lördag alla:)

Piff&puff

Har precis kommit hem från mc donalds, haha jag och sanne köpte en melon och åt upp hos mig men sen lockade donkan, men den här gången fick det bli i västhaga, vi kan inte slita oss från de ;) satt där ett bra tag och snackade massa skit som alltid annars! Donkan i västhaga var vårat stamställe på sommarlovet mellan 1:an & 2:an, haha vi gick dit och tog en glass sen vankade vi hem igen, vilket liv, men roligt var de :D
På cykelturen hem hade vi en livlig diskussion om en viss person, haha samma som det alltid brukar vara! Vi skulle nog kunna skriva en bok om vad vi tycker om personen! Och sanne, du får inte sluta!!!!!!!!!!!! För vi är ju liksom piff&puff, b1&b2, och då funkar det ju inte om det bara är piff eller b1 där, eller hur!?:O
Det blev även en del pratande om ayia napa, vi drömde oss bort för ett tag, till värmen, festandet och slappandet :)
Namnet piff&puff fick vi på virginska av några 88:or som tyckte att vi tydligen satt ihop, haha








Ingen piff utan sin puff! <3

Fredag

Var med filip igår, väldigt mysigt! Är så otroligt glad att han är hemma igen <3
Jobbade idag 16-20 så nu har jag precis ätit lite middag helt ensam eftersom min familj inte orkade vänta på mig, tack ;)
Nu ska jag kila ut en sväng för att träffa sanne sen beger vi oss hem hit för att dega :)
Jag skulle ha träffat malin idag men det blev flyttat tills i morgon :)

ha en bra fredagkväll mina vänner:)

Pastasallad

Har precis ätit en mumsig pastasallad som jag och mamma kokade ihop, lite fetaost, avocado, räkor och massa annat gott är en riktigt god&bra sommar mat :)
Solen har stekt på bra och jag har bara slappat på studsmattan med mamma&anna, dom är rätt okej ibland ;) Vet inte riktigt vad som händer ikväll, i morgon ska jag iaf försöka träffa malin innan jag ska iväg och jobba vid 16.
Just nu är det världens mest irriterande fluga som flyger runt mitt huvud hela tiden, ska försöka slå till den men jag är nog inte tillräckligt snabb! haha
Filip ringde nyss men han kunde inte prata så länge för han skulle nämligen på träning, haha dom ska springa i Karslund! Jag skulle inte klara en meter om jag skulle springa nu, känns som man borde ta tag lite i träningen, för om två veckor börjar vi träna fotboll :)
Han kommer iaf till mig ikväll:)
Nej nu ska jag försöka göra något vettigt av dagen ;)

ciaaoooo

Spara eller Slösa?

Nyss hemkommen från stan :) Filip började jobba idag vid åtta så det var lite tråkigt men mamma kom och hämtade mig så åkte vi och klippte oss så nu är vi sommarfina ;) Usch jag tycker inte om när frisören ska försöka göra någon slags frilla för det blir aldrig som man vill ha det iaf, så mitt hår åkte upp i en boll på huvudet så fort jag lämnat frisörstolen, men frisören är väldigt bra, väldigt pratglad :D
Myste med filip igår och degade framför tv'n:)
Nu vet jag inte riktigt vad som står på schemat, förhoppningsvis så tittar solen fram snart så man kan vara ute lite :)
Har shoppat ett par shorts och ett linne! Inte konstigt att mina pengar bara springer iväg, jag kan ju inte hålla i dom! Har även beställt en bikini, en klänning och en necessär från h&m så dom lär också komma snart:) Nu ska jag spara dom pengar jag har kvar så jag har lite till resan :D

Ha en bra torsdag mina vänner :)
/mallan

Onsdag

Var hela dagen med filip igår, kom dit vid tolv, och eftersom han var väldigt sliten efter resan så sov i ca 3 timmar :) Det var otroligt mysigt att träffa honom igen, vi gick och hyrde film och köpte chips, myspys:)
Inatt hade jag två mardrömmar efter varandra, usch hatar att ha de! Men man blir alltid lika lättad när man vaknar upp och märker att allt bara var en dröm. Klockan stod på halv tio för jag skulle nämligen jobba så då var det bara för filip också att gå upp! Jag älskar den mannen<3
Jobbet gick bra men gud va mycket folk det var, och massa konstiga människor!
Det var prat om utgång idag men det blev inte så pga lite sjukdomar och annat så vi får helt enkelt styra upp det någon annan dag tjejer :) Så min kväll ska jag spendera med filip :)
Sanne ringde nyss mig och undrade om jag ville vara modell för en dag i stockholm, haha hennes kompis var tydligen de och då fick man skriva upp några kompisar på en lista opch då stod sanne där :D så hon får ta med några kompisar :D Vi kommer bli sminkade och få håret fixat ;) ooh vilka pinglor vi kommer bli ;) Det är iaf 13 augusti, precis efter vi har kommit hem från cypern så då är vi bruna och fina :)

Nej nu ska ja kila från datan :)
Ha en trevlig kväll
/m


Ikea

hinner skriva lite nu innan jag åker till ikea med mamma :)
Igår jobbade jag och sen direkt till personalfesten, vi vann såklart femkampen, GO CITY :D rikigt heta var dom också, haha sen bjöds det på dricka och mycket god mat på strömsborg:) Sen var det tänkt att vi skulle hem till martin, men jag var så otaggad och trött att jag åkte hem, det är inte ofta jag bangar en fest?!
La mig i sängen och kollade på tv, både scrubs & 2½ man, så bra :D
Sen efter ikea blir det att vara med filip, det var på tiden tycker jag :)
Mallan&amar har också kommit hem från egypten nu, dom är säkert så bruuuna, fusk!

Ha en bra dag/m

Tennis

Var uppe hos mormor&morfar förut med mamma&pappa, vi kollade på tennisen, haha det går inte att kolla på någon sport med mormor! hon tyckte att Nadal skulle vinna, "Jag tycker att Nadal ska vinna för han är så gullig" haha sen när det gick lite sämre för han och bättre för Federer sa hon "Ja nu kan dom lika väl ge han bucklan för han kommer vinna nu" och då hade ungefär halva matchen gått;) Det var iaf väldigt roligt ;)
Sen åkte vi hem och nu har vi precis kollat på en film, en tennis film faktiskt:) Så idag har det blivit betydligt mer tennis än vad jag har sett på ett år!
Jag hade visst glömt nyckeln i skåpet på jobbet så det stod öppet, haha men som tur var så delar jag och sanne skåp så hon tog snällt hand om den ;)
I morgon blir det att jobba lite sen direkt till personalfesten, ska nog bli en trevlig kväll ;)

Nej just nu saknar jag honom så himla mycket, usch vill inte sova en natt till själv!
Nu kommer jag nog inte skriva på ett tag, för i morgon är det fullt upp, och sen på tisdag morgon beger jag mig till filip och kommer försöka vara med honom 24/7 nu :D Som sagt, jag är kär<3

Take care
/m

Nörd?

Sitter här och dricker mitt vanilj te med lite mjölk i, muuums :D men te kanske passar bättre en kall vinterkväll, men jag var så sugen så de fick bli det ändå ;)
Igår när jag satt vid datorn kom jag att tänka på en sak, att jag spenderar väldigt mycket tid vid datorn, och det är jag inte ensam om. Man sitter här utan att egentligen göra något speciellt, man sitter mest och klickar runt på lite sidor, snokar runt  lite vad som händer i alla andra människors liv, och gör bara onödiga saker. Men andå så sitter man här och glor fast man kan göra något nyttigare istället. Man kan vara ute och ta vara på dagarna istället för att sitta här. Men nu den senaste veckan har det blivit lite mer än vanligt, vet inte varför!
På tisdag morgon får jag äntligen träffa filip igen, känns som han har varit borta i en månad ;d
I morgon ska vi ha personalfest i hästhagen, och ha femkamp mot dom andra mc donalds här i stan:D hoppas bara att vädret håller:)
Aja nu ska jag beställa lite saker från h&m och nörda lite ;)

/m

Zeke ;)

Det blev familje geni igår men jag kom två, attans alltså! men det var en trevlig stund med min underbara familj:) Sen gick jag ganska snabbt till sängen för att slockan ganska snabbt, vaknade dock i morse av att det var kokhett på mitt rum så jag satte på fläkten så den stod rakt mot mig, så då kunde jag skönt somna om igen :)
Har varit ute lite idag, är lite halvkonstigt väder, men det är väl bara att passa på, det ska ju som sagt bli mycket sämre :(
Jag trodde jag började jobba tre idag, men det var visst fyra, bra koll jag har ;) Har ingen aning vad som händer ikväll, blir väl att bara vara hemma och slappa lite, det är trots allt väldigt skönt.
Nu när jag inte har sällskap av filip på kvällarna får helt enkelt zeke rycka in, haha alla mina nära och kära vet vem det är ;) Det är min katt som jag fick när jag kanske var tre år och han har hängt med sedan dess. Han har varit med om det mesta framförallt under min gympa tid, haha han har hängt i taket, legat under benet på ett jätte tungt pingisbord, blivit upphängd i gardiner och nersprutad med parfym, men han är fortfarande samma zeke som han var för 16 år sedan, lite tossigare bara ;)

Nu ska jag snart upp på stan med mammsen innan jag börjar jobba:)
/puss m


Måste visa hur zeke ser ut, så söt så ;) haha

Min mjukisdress:)

Snart kommer jag ligga och steka på cypern ;) om 23 dagar exakt!

Familjekväll

Har precis ätit lite mumsig lax och färskpotatis med familjen, det blev lite sent eftersom jag jobbade till nio:) Min familj borde ha saknat mig när dom var borta, jag stod som sagt för underhållningen ikväll, haha
Filip ringde också för typ1½ timma sen, pratade bara i 5 minuter och det kostade mer än 70 kr?!:O ooj vad dyrt det kommer bli för mig när jag är borta i två veckor ;d Men klantet hoppade i poolen med mobilen på sig så han får ringa från betalkort ;) Det var skönt att få prata lite med honom, och snart är han hemma :)
Jobbet gick bra och det var ganska lugnt så jag gick runt och drack milkshake hela tiden, kanske därför jag har så ont i magen nu? aja gott var det iaf:D
Det blev då ingen klassfest ikväll vilket jag tycket var ganska bra för ja kunde ju inte vara med, men vi får se till att styra upp de snart, börjar sakna min klasskompisar väldigt!
Nu ska jag sitta vad datorn och nörda lite innan jag beger mig mot den efterlängtade sängen :)
Men nu kom anna ner och frågade om ja ville vara med på familje geni, och det är klart man ställer upp, någon måste ju vinna med ;)

/m

Fredag

Har precis vaknat så nu sitter jag och dricker ett glas oboy, mums:)
Min familj har kommit hem så den här helgen kommer spenderas rätt mycket med dom!
Nu väntar solen, och sen ska jag iväg och jobba vid 17,
Om 24 dagar så sitter vi på planet till cypern, åh vad det ska bli skönt :D

ciaoo

God natt

Nu sitter jag här i min ensamhet i vardagsrummet med datorn i knät, men inte så länge till för snart kommer familjen hem och jag är faktiskt väldigt glad att dom äntligen kommer hem, har saknat dom :)
Har inte gjort något vettigt idag alls, låg och solade lite, har blivit lite röd, sen åkte jag upp på stan och köpte mig ett mjukisställ, haha mycket fint :D När sanne hade slutat jobbat så åt vi på donkan, yammi :D sen åkte jag hem och har faktiskt gjort ganska fint nu! Sanne kom hit och gjorde mig sällskap ute på min altan och rökte vattenpipa och åt melon och lite annat gott :)

I morgon är det klassfest men jag ska tyvärr jobba så det blir inget festande för mig, lite tråkigt :/
Snart kommer även min älskling hem som jag saknar för mycket nu :(<3

Nu ska jag ta och titta lite på tv,
God natt :)

<3

When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
And when I hold you in my arms,
I know that it's forever
I just gotta let you know,
I never wanna let you go


I love you<3

telefonsamtal mitt i natten

Lunchen hemma hos mormor&morfar var mycket god och trevlig, blev hur mätt som helst efter att ja hade tryckt i mig lite glass också :) sen for jag till jobbet och jag och sanne jobbade på bra som vanligt :D sen cyklade vi hem till henne. Jag låg och tittade på tv medan hon gick runt och städade i sitt rum så nu är det skinande rent, haha nästan iaf :D Sen grillade hennes pappa lite hamburgare som vi glatt mumsade i oss, satt ute till kanske kvart över tio och det var fortfarande varmt?!:) hur skönt som helst!
Sen efter att vi hade suttit och nördat lite framför datorn så gick vi och la oss, kollade på ett gammal one tree hill avsnitt, haha roligt var de :D Sen tog det ungefär 1000 år innan vi somnade för det var så varmt att vi höll på att dö, men tillslut så:) Men sen ringde min telefon 5 i tre och gissa vem det var ifrån? joo det var filip som ringde och vi pratade en stund, men han skulle ringa upp idag så vi kunde prata längre, men undra om han kommer ihåg de? haha det var iaf väldigt skönt att få prata med honom:)
Sanne väckte mig halv tio för då var det frukost, sen for hon till jobbet och jag cyklade hem! Ska lägga mig i solen och steka lite, måste ta vara på den så fort den är framme :)

Have a nice day:D


Jag och sanne i kroatien-07, och petters rumpa ;)


Tessan, jag, anna & emma i turkiet-05! jag vill tyvärr inte visa mig!


Vilken kväll!

Förfesten styrdes här hos mig med sanne,emma & tessan :D vi drack och åt massa gott ;D blev även lite kortspelande, det är vi rätt bra på :D sen for vi till satin men dumpade av emma som inte orkade gå ut ;d Sen kom vi dit och tessan var kanske där i en halvtimma, sen mådde hon dåligt och åkte hem, och nu ligger hon hemma i sängen och mår inte som hon skulle vilja må;d stackare! Jag och sanne hade iaf sjukt kul, så jävla roligt:D träffade massa roliga människor, bla en barndomskompis som ja inte har sett på kanske 5 år, och hur kunde han känna igen mig?:O det är frågan men det var trevligt :D Sen gick vi ut vid 10 i två, och då hittar vi andreas svensson liggandes i öppningen till en blomsterbutik, haha så vi fick snällt ta han dom honom lite :) Sen trampade vi hem , och jag somnade ganska snabbt efter att ja hade lagt ner huvudet på kudden!

Nu ska jag till mormor&morfar och äta lunch innan jag ska jobba, trevligt att jag och sanne jobbar tillsammans för en gångs skull :D sen blir det att sova hemma hos sanne idag så att hennes lillebror får lite sällskap :)

Filip har bara varit borta i 2 dagar men det känns som en evighet :(

Hade bra alla, puss


En bild från satin då tessan fortfarande mådde bra :D

Party

Vi vaknade upp utvilade och begav oss direkt ut i solen :D där låg vi på studsmattan och var allmänt coola och åt melon;) Sen blev vi otroligt sugna på glass så vi tog en tripp till varberga för att äta av den väääldigt goda glassen dom har att erbjuda där ;D sen gick vi hem igen, haha och sanne gick precis! Så nu vet jag inte riktigt vad ja ska hitta på, kanske klippa gräset? hmm.. det lockar nog lite mer att lägga sig i solen och bara slöa :D
Jag, sanne, emma och Tessi ska ut ikväll, känner att det var ett tag sen nu :)
Vädret är på topp, jag är på så bra humör och det är party ikväll, kan det bli mycket bättre? nej det kan det faktiskt inte :D
Jag och sanne var för slöa för att följa med tessan ut till stallet, men hoppas hon klarade sig utan oss ;)

Ha en underbar dag :)


Skååål

Jag och tessan för 1½ år sedan ;)

Jag och sanne för också 1 ½ år sedan

Jag och emma för ½ år sedan


Haha där har ni dom :D

Myyyyyys

nu är klockan väldigt mycket men vi har fortfrande inte gått och lagt oss, sanne springer runt här och letar efter en laddare ;) Det var en väldigt mysig kväll:) först gick jag och sanne till ica för att inhandla lite till våran gooooda sallad, och mumsig blev det kan jag säga :D Sen dök tessan upp och då rökte vi lite vattenpipa och åt massa gott :D nu är vi väldigt taggade på cypern, oooj vad vi kommer ha kul tjejer :D

Imorgon hoppas vi på sol för då ska vi steka, annars kanske det blir att jag och sanne följer med tessan till stallet för att kanske rida, haha vi får väl se hur det hela slutar!
Sen ska vi iaf ut, blir nog satin, det är ju tradition nu på tisdgar ;) blir väl att sitta här och förfesta lite, och ute om vädret tillåter ;)
Nej nu ska vi sova, jag har varit vaken sen 8 så är ganska trött nu.
Sov gott alla nattmänniskor:)

puss mallan

RSS 2.0