flytt

varför kan inte vårat lag ha någon tur en enstaka gång för? Det är tungt...

Igår styrde jag och louise en liten förfest, mycket trevligt och mycket prat, haha vi hamnade kanske inte riktigt där vi hade bestämt att vi skulle hamna;) men som sagt, en mycket trevlig kväll!

En stoooooor nyhet är att jag och filip ska flytta:D wihooooooooooooooo, ska bli så kul!

Snart blir det ösk match med filip och några!tjing

lördag

mums! Mamma&pappa har lite kompis här på en liten kräftskiva! Vilka underbara människor, jag satt och skratta konstant vid bordet!
sitter bara och väntar på att klockan ska bli elva för då ska jag jobba! wihoo! kommer nog bli en hel del att göra ikväll, det är ju som sagt tunneldisco;) haha

hoppas ni gör något roligt en lördag som denna!




kräftor

Nu blir det kräftskiva:D

och jag är så glad ;)

buss är bra

satte mig ute för det var så himla varmt inne, men jag kände att det inte var så mycket kallare här ute ;) sitter här och väntar på att åka upp på stan, för att sedan ta bussen till marieberg med anna;) dom skulle tydligen ha massa rea så det är ju bra. men vi är nog inte ensama där ute!
Idag blir det att jobba natt, skittiden 23-03, men men nån måste ju göra det med!
Nu ska jag sminka mig lite sen ska jag ta BUSSEN för jag har inget KÖRKORT! jag tycker om bussen jag, sådeså.......

Tjiiing


influensan

var tänkt att jag och malin skulle fika idag eftersom jag var sjuk i tisdags, men icke sa nicke, nu har hon åkt på influensan:/ nu är det många som är sjuka!
jaha, snart är det träning som gäller!
puss

onsdag

min sammafattning av denna dag är: deeeeeeg. jag har knappt tagit mig ur soffan, men vid kvart över sex åkte jag ner för att titta lite på träningen men nu är jag hemma igen, och vart hamnade jag? joo i soffan ;)
jag har en ovan, som säkert många andra också har. Man går till kylskåpet, men det finss inget gott där, men man är tillbaka där igen efter en kvart och inser att det inte har kommit dit nått mer sen man sist tittade,och ändå gör man så flera gånger  haha idag kan jag nog inte ens räkna hur många gånger jag har öppnat den dörren, men inte fått med mig något ut!
nej nu ska jag gå och kolla om det kanske har hamnat något mer gott i kylskåpet som jag missade sist;)

puss

raindrops keep falling on my head

himlen öppnade sig. det var ju inte lite regn som kom ner, och det lär inte sluta på ett tag heller! men jag kan tycka att det är ganska mysigt när man sitter inne och kollar på tv så spöregnar det utomhus;)
blev ledig idag för var så många som skulle jobba, kan vara ganska bra att jag bara är hemma och kryar på mig!
Idag eller imorgon ska jag och filip åka och kolla på en lägenhet, jag är så himla glad! Det ska bli så roligt, hoppas de faller oss i smaken;)
nu är det dags för frulle!

delicious

Nu blir det ost&kex för hela slanten! Yammie

hemma tidigare

jaha då var man hemma igen, slutade klockan tre för jag mår inge vidare:( sista halvtimman fick jag massage, guuud, tänk om man skulle få de varje dag....
så det blev tyvärr ingen fika med malin för jag ska krypa ner i sängen och kolla på tv. kul dag!
Men först ska jag få lite mat i magen så den slutar kurra,

PUSS


åh, vill ha lite värme!

money money money

har precis tagit med ur sängen, var väldigt motigt men man har ju som sagt ett jobb att sköta;) fint väder är det också, gud så härligt!
vet inte om jag borde jobba när jag mår som jag mår, men jag får väl helt eneklt gå hem om jag inte skulle orka! det är trots allt pengar;)
have a nice day!

måndagskväll

sitter här och hostar som aldrig förr, får kramp i magen!
kom hem från träningen för ett litet tag sen, var med på halva ungefär som kunde jag inte andas, så jag blev uppäten av myggorna istället;d
imorgon jobbar jag 10-19 sen ska jag fika med mallan :D
ska kolla på henrik dorsin om en timma, han är så rolig! ha en bra kväll, PUSS

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22.30, han var inte så rolig som han brukar vara, för mycket sång och skit!
aja får väl gå och lägga mig och sova bort min förkylning!

hurtbulle

1 timma och en kvart senare var jag hemma i hjärsta igen! Varmt och svettigt blev de, men väldigt skönt:D vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, mår lite halvdåligt, har gjort de ett par dagar nu:/ hostar och nyser, inge vidare inte!
Imorgon ramlar lönen in på kontot, yeeeah!
nu är jag trött så ska nog vila lite;)

promenad

har precis tagit mig ur sängen och ätit lite frukost:) filip åkte till jobbet för en timma sedan så nu är jag helt själv här hemma hos han! funderar på om jag ska ta en promenad hem, det blir en väldigt lång promenad men det är så fint väder:D
ha en bra dag!

....

inte igen...nu känns det tungt!

har precis varit till affären och handlat godis! ska kanske träffa filip om en liten stund, han kanske kan få mig på bättre humör.

sitter här och nyser, snorar och hostar, nu fattas bara febern så har fått svininfluensan;) haha nej det får vi verkligen inte hoppas!
Imorgon är man minsann ledig, gud så skönt:D
PUSS

bra kväll:D

fantastisk bra kväll igår, underbbbbbbbart:D

nej nu väntar match mot kif duff!

jag är så glad, undra varför?;) hihi

PUSS

kalas på g

veckorna springer förbi och jag hinner inte uppdatera;) kan man ju skylla på iaf!
jaha, det har väl inte hänt nått speciellt denna vecka, eller joo mina småkusiner var på besök, jätte mysigt:)
I onsdags kom malin och sanne över på ett gals vin(eller var det några fler?) det var så himla trevligt att sitta och prata av sig lite sen när klockan närmade sig halv ett så var vi lite små lulliga alla tre så då bestämde vi oss för att avrunda kvällen;)
Igår lagade jag och filip mat medan regner öste ner utanför oss, guud det var inte lite regn det kom!
Idag blev det ingen sovmorgon för oss inte, filip hade samling kvart över nio och jag hade träning tio...haha men då har man ju hela dagen framför sig så! ska snart bege mig upp mot stan med mamma för att kika lite på stan och äta lite innan det blir dags att dra sig mott mallans hem! det blir lite kalas:D


Visst är hon söt:)


klänningen som jag blev kär i!

han är jag också rätt kär i;)<3

Trevlig helg,sup och svälj!

lördag

Vilken kväll! Vi började hemma hos malin och åt en massa gott och drack en massa gott med! Vi satt stora delen av kvällen ute på hennes balkong, så himla skönt var de! Sen tog vi våra cyklar och cyklade till frimis. Det var helt enkelt en lyckad kväll:D

Nu sitter jag här och väntar på att filip ska komma och hämta mig för vi ska ut och äta med filip och hans familj för att han fyller!

Nej nu ska jag gå ner i källaren för det är för varmt här uppe!

PUSS&KRAM

Klänningar

jag är sämst!

Idag skulle jag ha jobbat men det var visst så lite att göra att jag fick vara ledig;) en fin dag som denna gör det inte så mycket att man inte jobbar;) Tog iaf en svängom på stan, fastande ett tag på jobbet sen var det bara att bege sig mot systemet! För ikväll blir det lite partaj! malin sanne och jag ska hem till malin och dricka lite vin och äta ost&kex och räkor, ska bli så mysigt :D
Jag har även varit en sväng på rosta gärde, filip trycker tröjor där till forwardcupen. När jag cyklade hem så mötte jag två killar i 10-årsåldern, då säger den ena när han cyklar förbi: FJOORTIS, haha jag blev så chockad, jag menar, jag är 20 år och det var ett x antal år sedan jag var en fjortis. och killen nådde knappt ovanför styret!

aja min klänning som jag beställde från nelly häromdagen hade kommit när jag kom hem. så himla fin är den, bra malin att du köper och beställer klänningar när sommaren snart är slut ;d Köpte två stycken i ondsdag, en söt och en lite tuffare paljett klänning! jag är väldigt nöjd över mina köp!

åååh, jag är så kär i den! sen är den jätte fin på ryggen också!

PUSS

Kolonilott

igår var vi och hälsade på i farmor&farfars nya kolonilott, jätte fin och gullig var den! det bjöds på ost&skink paj och lite blåbärspaj till efterrätt. Vi avslutade med att spela lite boule ;) mycket mysigt var det!


filip,risi och jag:)

jag vann över filip;)

anna,pappa,farmor och ia! pappa och farmor vann allt!

igår jobbade jag från 19-94.30....kuuuuul juuul! Det gör jag idag med och så jobba louise idag, va roligt :D

nu kommer snart filip!

Puss

RSS 2.0