let's dance

Nu är jag hemma igen, filip skulle ut med några kompisar så vi sågs i några timmar bara sen skjutsade han hem mig,skönt att han är hemma igen!
Har precis kollat på let's dance med pappsen, och min favorit fick hela 40 poäng idag, han är grym han morgan :D Nu sitter jag bara och väntar in att åka till jobbet. Sen möter jag upp filip för att gå hem och sova tillsammans:) myspys!
kommer nog inte uppdatera så mycket i helgen, för jag ska vara med min älskling non-stop;)

Nej nu ska jag återgå till tv'n.

puss


morgan alling


mys hela helgen<3

sommar

jag vill ha sommar&sol nu


nu ska jag hem till min älskling, ha en bra fredag:)

puss

fredag

inatt drömde jag att alla i mina familj dog och jag bara sprang och sprang för att det inte skulle få tag på mig, jag var fruktansvärt rädd, alltså är det något fel på mig eller? varför ska jag ALLTID ha mardrömmar för...
Lyckligttvis så vakndade jag och insåg att det inte var sant.
Jag funderar på att göra gelenaglar, för det är så himla fint och mina naglar är så fula. Men jag kanske inte får ha sånna på jobbet och det kanske desutom blir svårt att öppna alla saker som vi har, jag får ta och kolla upp det där!
Idag är det fredag, så skönt tänker vissa men jag ska jobba natt så:( Men filip kommer hem idag, va skönt att få träffa han igen, han är saknad! Så eftersom jag börjar jobba elva ikväll så hinner vi ses en stund. I vanliga fall tycker jag att det är en skittid men idag är det en väldigt bra tid :D<3

När jag kom ner i morse så var nästan hela påsen med markansgodis slut, jag chansar på att det är anna som har ätit upp allt ;)


Jag och sanne såg några stackars rävar igår!

sanne:)

puss

torsdagskväll

åh, nu är jag mätt, har precis ätit lite pasta och wok, mums :D
Gick super på träningen och vi planerade inför nästa lördag då vi ska ha lagfest, jag är taggad ;)
Hade jätte ont i magen i början av träningen, men det kan nog bero på att jag åt så himla mycket marknadsgodis på en gång, haha så jag får väl skylla mig själv.
Ska snart hoppa in i duschen och bara mysa ner i soffan med en kopp te:)

puss

Marknadsgodis

jaha, då har man besökt hindersmässan också ;) Slutade vid fyra så då gick jag och sanne och åt på la baguette haha sen gick vi vidare. Vi köpte ett ½ kg marknadsgodis var, och gud vad gott det är alltså ;)Nästan så att det är slut redan! Fick även med mig två vackra linnen hem, har dock inte testat dom men dom ska nog passa :)
Snart är det dags för träning :D

puss

toooorsdag

Idag känner jag mig faktiskt ganska pigg såhär på morgonkvisten :D
Tänkte bara hylla mina vänner lite här i bloggen. jag har fantastiska vänner som jag inte skulle klara mig utan! Det är nog inte så ofta som man säger hur mycket dom betyder, men det betyder väldigt mycket:) Dom flesta av mina vänner har jag kännt sen wallerska, alltså från lekis:) jag vet att vi kommer vara vänner hela livet;)

på kvällarna har jag börjat lösa korsord, haha jag vet jag är en nörd ;) men det är faktiskt ganska roligt :D Men nu när jag inte sover med filip i veckorna så har jag liksom massa tid, och då fördriver jag den med att komma på ord ;)


Mina underbara tjejer<3

Nej nu måste jag få i mig mitt te innan det kallnar;)

puss


hindersmässan

Har precis kollat på made in sweden, väldigt bra faktiskt! Men vad håller kim på med, han har världens chans?:O
Gud vad folk det var idag alltså, det berodde nog mycket på att det var hindersmässan ;) Men tiden flöt på och många välkända ansikten dök upp, lilla stina har hitta till jobbet igen, roligt :D Sen hämtade pappa upp mig och så bjöds jag på mumsiga våfflor när jag kom hem, anna hade även köpte men sånnt här mumsigt markandsgodis ;)
Imorgon blir det jobb mellan 12-16 bara sen ska jag ta en tripp med sanne på stan och på hindersmässan:)

puss



f<3

onsdag

det är tidigt det är mörkt, jag är trött! Hade en jätte hemsk mardröm, hade panik i drömmen! usch!
Träningen igår var riktigt rolíg och vi var rätt många. Körde mycket olika saker, så helt plötsligt var klockan 10;)

Som några kanske vet så har jag en sk mjölkmage. Alltså att jag är känslig mot mjölkprodukter. Men jag har inte varit så snäll mot min mage, utan jag äter rätt ofta både glass och fil, och dricker mycket mjöl, då är det inte så konstigt att den inte mår bra! Så nu har jag bestämt mig att jag måste ta tag i de och äta laktosfria produkter. Kanske fuska någon gång ibland, men inte så ofta som nu ;)

Nu ska jag ta en till macka så jag står mig tills jag har rast!

puss

äckel gubbe

Nu har jag kollat på ytterligare tre one tree hill avsnitt och jag längtar tills jag får se nästa!
Jag var iaf på stan och fick med mig ett par shorts, jag vill att det ska bli sommar snart! sen ett par jätte fina örhängen och ett par trosor;)
Jag gick in på krämaren när jag väntade på bussen för jag frös så, men då är det en äckelgubbe som börjar följa efter mig, jag började gå i cirklar men han fortsatte att förfölja mig. Jag började bli lite orolig så jag gick in på zara för då skulle han väl ändå inte följa med, men så fel hade jag.  Han gick efter mig och kom fram till mig och visade mig sin mobil och visade mig ett nummer på hans telefon och frågade om det var mitt. Jag blev faktiskt väldigt rädd och det var mycket obehagligt men som tur var så var det inte mitt nummer! usch så jag ställde mig brevid ett gäng av tjejer för jag vågade inte stå ensam ;d Då är det en av dom där tjejerna som kommer fram till mig och tycker att jag var skitsnygg i håret och undrade hur jag hade gjort de, haha jag blev jätte glad och släppte rädslan av äckel gubben. Man uppskattar det väldigt när man får höra kommentarer, så jag måste nog bli bättre :D

snart ska jag iväg på den långa träningen, men roligt ska det bli :D







nu är jag beredd på sommaren, det är bara den kommer :D

pussis

:)

nu ska jag ta en lite sväng på stan och se om man får med någonting hem ;)

puss

tisdag

Enligt emma så skulle min nagel börja bulta väldigt när jag skulle sova, och visst hon hade rätt! ont hade jag haha, men hon sa även att man ska veckla ut ett gem så det blir som en lång pinne och elda på den så den blir jätte varmt sen trycka den på nageln tills den når huden :O Hör ni hur det låter, ja precis, AJJJ! Men jag får väl ta att göra så, för då försvinner det ju ;)

Hade jätte många drömmar i natt som jag kom ihåg när jag vaknade men nu har jag glömt bort dom ;d de sägs att om man kommer ihåg sina drömmar så sover man inge bra. Då sover jag alltså skit dålgit!
Vad ska man göra en ledig dag som denna då, tänkte nog kolla lite one tree hill om jag fattar hur man gör med annas dator!
Nej nu ska jag dricka mitt goda te som väntar på mig :)

puss

blånagel

nu har jag hamnat här igen, kom hem för en halvtimma sen från träningen:D det gick riktigt bra idag, dock blev jag stämplad av sara och det gjorde fruktansvärt ont! Men jag gav inte upp, men nu gör det väldigt ont ;) så nu kommer den bli sådär snyggt blå och ramla av, mysigt!

Pratade nyss med filip i telefon, gud vad jag saknar han redan, det är helt sjukt. Men jag ska försöka göra massa saker hela tiden så veckan bara springer förbi. jag tycker inte om att ha honom så långt ifrån mig, Såhär jobbigt som jag tycker att det är när han är borta, så jobbigt trodde jag inte att det skulle bli. Men vi är starka och jag älskar han så oerhört mycket, bara så ni vet liksom ;) <3 Ni kanske tycker att så jobbigt borde det inte vara men innan man har upplevt de så har man ingen aning, jag lovar att ni också skulle känna så.

Imorgon har jag bytt min tid så jag jobbar på torsdag istället. Så imorgon ska jag sova och bara dega hela dagen innan träningen börjar :D

sussa sött:)

you are beautiful <3

happy smarties

nyss hemkommen från mördarpasset, men det gick som en dans på rosor. Kändes som tiden bara flög förbi, så himla skönt :D tänkte lägga mig i soffan men jag kom på att jag har träningn om en timma så jag får helt enkelt hoppa att vila nu och ta det efter träningen :D¨
jag vill börja på typ friskis och svettis men jag kommer nog inte hinna med att jobba, träna fotboll, ha ett liv och att börja där, men det verkar så roligt!
En lite rolig händelse på jobbet idag, Det kom in en döv tjej som skrev på mobilen vad hon skulle ha. Det stod happy smarties, haha jag höll på att dö men hon fick sin glass och var nöjd så det var ju tur de ;)

Nej nu ska jag kolla lite på tv!

puss

ny vecka

vad tidigt jag är uppe :O usch skulle gärna vilja ligga kvar i sängen i minst två timmar till! Jobbar 10-19 idag sen är det dags för träning.ska väl snart försöka ta mig från soffan som är så otroligt skön :)
Ska väl göra matlåda idag också, hurtig som jag är!
nej, nu måste jag skynda mig lite!

puss

one tree hill

Nu har jag och anna kollat på 3 one tree hill avsnitt och det är så spännande, men nu var vi tvungna att ta en liten paus, annars får vi snart fyrkantiga ögon ;)
Ska snart fortsätta med sannes försenade present ;d tänkte kanske ta med den till jobbet i morgon så hon kan få den då. Men den är ju rätt stor så får se hur jag löser detta!
Det känns som klockan är elva och att det är dags att gå och sova men det är nog bara för att jag gick upp så tidigft och för att det är så mörkt ute!

Nu ska jag gå och koka lite te, mysigt:)

<3

helgen

Fredagen började med att jag jobbade ett litet tag innan jag fick träffa filip. Vilken känsla det var, jag har verkligen saknat han!
Sen var det dags att dra sig mot hemma för att göra sig iordning. Förfesten styrdes hos tessan med mina tjejer. Väldigt roligt och mycket skratt som vanligt :) Sen tog vi en texi upp mot stället. Men där blev vi inte långvariga, haha så vi gick till satin istället, där var det lite roligare, Men det slutade med att det bara var jag sanne och amanda kvar haha sen blev det såklart en tripp till mc donalds;) Där mötte jag upp filip och åkte hem:)

Sov till halv två igår :O men skönt var det iaf. Gjorde inte så mycket igår, badade och åt gott, Sen skulle vi gå på bio men när vi kom upp(vid 20 i 9) så var det såklart inte många platser kvar till någon film, haha så vi vände om och åkte och hyrde två filmer och köpte mumsigt naturgodis:) Filmerna var väl inte dom bästa så efter en liten bit in på den andra somnade jag;d
Imorse stod klockan på 8 för att filip har match, sen åker han direkt till lumpen! Hoppas veckan går snabbt!

Nu ska jag vila lite i soffan, puss

fredag

nu sitter jag här i soffan igen och dricker mitt te, mysigt:)

Igår gick jag aldrig på träningen, kände att jag behövde en lugn kväll hemma, har kommit hem sent varje dag sen i lördags så jag tyckte jag förtjänade de;) Tog en promenad med malin, tog ut lite pengar så gick vi in i en affär för att handla lite mörk chocklad. Jag hittade ingen som jag brukade äta men så föreslog en av personalen en cloetta. Så den tog jag och kom fram till kassan, då säger han som sitter i kassan: Ska du verkligen ha den här, den är jätte äcklig?:O haha snacka om att försöka sälja produkterna ;) Men jag stod på mig även om han tjaffsade emot att jag skulle ta en annan istället. Jag tyckte att den var helt okej :)
Cloetta, ta det rätta ;)

Sen började jag pyssla med en sak till sanne men när jag nästan är klar så tog en sak slut så då var jag tvungen att sluta:( Så jag får helt eneklt göra klart den ikväll lite snabbt :) För sen ska jag ut med tjejerna, wihooo :D

nu ska jag göra mig iordning för jobbet, puss

och bara så ni vet så kommer filip hem idag, jag är gald:)


lite annat

igår var jag för trött att skriva när jag kom hem från jobbet vid halv tolv. Men jag träffade iaf mallan lite innan jag for till jobbet, Hon bjöd på lite ost&kex, väldigt gott var :D Sen kom jag till jobbet vid fem och fick hoppa mellan köket och kassan flera gånger, och när man står i köket måste man ju ha en ful kebba på sig som man sen tar av sig när man ska stå i kassan, så mitt hår såg förjävligt ut, haha vilket problem jag har men ni förstår nog ;)

Idag gick jag upp rätt tidigt för att fixa lite saker, bla till sanne och fiip :D hihi undra vad de kan vara måntro :D
Jag slutade jobba vid tre så då tog jag en till runda på stan och såklart glömde jag en sak i en provhytt och efter kanske en kvart kom jag på de och fick kuta tillbaka. Som tur var de så var saken kvar!

Jag ska nog inte träna ikväll, känner att jag bara vill vara hemma och ta det lite lugnt, är sjukt trött!

Ha en bra dag :D

ett år<3

Idag har jag och filip varit tillsammans i ett år. Det är sjukt länge och det känns som igår som man var sådär pirrig och nervös när man skulle träffa honom. Jag är fortfarande lika kär, dock inte så nervös när jag träffar han ;d Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag och jag hoppas han vet hur mycket han betyder för mig:)<3
De tråkiga är att han inte är hemma idag:( men vi ska träffas i morgon, och det ska bli så skönt att få se han igen, känns som han har varit borta en evighet!Du är mannen i mitt liv ;)<3

Du gör mig lycklig
 











ja, det finns massa fler bilder men det här får räcka, hoppas att han förstår att han är det bästa som har hänt mig :)<3

hoppas det blir flera år tillsammans<3

onsdag

orkar inte skriva vad som har hänt idag, är så himla trött!

Filip, kom hem nu jag behöver dig!<3

påväg till andra mallan

Nu ska jag en sväng till malin, ciaooo

trött är bara förnamnet

ja, som sagt så jobbade jag mellan 10-19 och höll på att somna där ett tag. Sen for jag hem för att åka direkt på träning. Jag orkade bara träna 1½ timma sen sa kroppen ifrån, jag höll nästan på att ramla ihop. så jag satte mig vid sidan och vilade mig.
Pratade nyss med filip och vi trodde att han skulle få komma hem ett tag i morgon men dom skulle tydligen ha övningar på kvällen med. Det blev jag ledsen över för nu saknar jag han väldigt mycket :( Men på fredag då får jag äntligen se min älskling igen! du är allt<3

imorgon ska jag sova så himla länge, börjar inte jobba förens klockan 5, skönt :)
Nu ska jag duscha och krypa ner ensam i min säng :(

sov gott alla :D

f<3

fullt upp hela dagen

gud vad jag är uppe tidigt, det är tom mörkt ute :O
igår jobbade jag, stod väldigt mycket i köket vilket jag inte brukar, men det gick väldigt bra måste jag säga och jag luktar fortfarande lök om händerna!
Sen åkte jag hem till sanne för att vi skulle kolla på mama mia men det blev inte så mycket tittande. Vi åt ett tag sen kollade på thailandresor :D vi har nu bestämt att åka dit i höst istället för nu i vår. Så vi åker efter min fotbollssäsong då har vi ju hunnit spara pengar;)

sen åkte jag på fotbollsträning och amanda hade också pallrat sig ner, hoppas hon börjar nu :D
det gick väldigt bra på träningen men sen var jag verkligen helt död.

nu ska jag jobba 10-19 sen har jag träning 19.45-22.00, vilken härlig dag;)

nu måste jag sätta fart, puss

19/1 2009

är otroligt trött, kunde verkligen inte somna inatt... sen ringde väckarklockan alldeles för tidigt. Hade tänkt att cykla till jobbet idag men det snöar ute så jag skippar de och åker kollektivt;) haha.
Undra om det blir någon träningen ikväll pga av all snö. Jag är väldigt taggad på träning men sen känner jag mig väldigt trött så jag skulle behöva sova. jag och sanne kom fram till att man egentligen borde få vara ledig både söndag och måndag efter att man har jobbat en natthelg för man är faktiskt helt slut och hinner inte återhämta sig. men det är ju bara vad vi två tycker;)

nu ska jag snart börja gå från soffan, men det är så skönt här så jag stannar nog ett tag!

puss



fika på gröna grodan

det blev inget stan, jag var helt enkel för slö sen ville jag kolla klart på reprisen av let's dance:D jag är väldigt imponerad av magnus samuelsson, han har en otroligt stor kropp men kan ändå dansa väldigt bra ;)
Jag träffade sanne, vi tog en mysig fika på gröna grodan. Första gången jag var där, men det var väldigt mysigt och det var mycket gott :D
nu har jag precis slingat håret på mamma och anmält mig på lite olika ställen så jag ställs i kö på lägenheter. Jag ska inte flytta nu på en gång men den dagen kommer nog snart ;)
Gud, tiden går så snabbt, kommer ihåg när jag var runt 15 och det var så långt bort att flytta hemifrån men nu, när jag snart fyller 20 så kommer den dagen allt närmare.

Min kära syster håller just nu på att göra fruktsallad, mumsigt :D
nu ska jag umgås med min familj:)

puss

en söndagsmorgon

jaha, ännu en söndagsmorgon och en jobbhelg avklarad :D Vi tänkte att det skulle vara lite folk igår med tanke på att det är helg innan lönehelg och att det var så himla lugnt i fredags men så fel man kan ha, fyyy vad folk det kom. Men då går ju tiden rätt fort så det är ju bra ;)
ska väl snart hoppa in i duschen för om någon timma blir det stan, trevligt:) Annars ska jag bara slappa idag, kanske skulle träffa sannebanne?:D

har inte så mycket annat vettigt att säga;d
Nu ska jag kolla på let's dance för jag vill se blondinbella, men jag hejar på morgan :D

puss

jag kan jag med

nu har jag suttit här ett tag för att fixa lite med bloggen och jag är positivt överraskad av mig själv att den inte blev helt förstörd. Jag lyckades byta både bakgrund och bild där uppe, haha för mig är det ett stort framsteg då jag är urusel på sånnt här ;) Den coola bakgrunden skulle jag faktiskt kunna tänka mig ha som tapet!

Åt tacopaj för en lite stund sen och nu är jag proppmätt så det känns som jag ska spricka.
Ska snart hoppa in i duschen, har fortfarande på mig samma kläder som när jag vakna, haha men jag har inte varit utanför dörren idag så det gör inget.

nu är saknaden stor<3

puss


det här var en underbar kväll med spib5:D

men den här kväll var snäppet bättre :D

lördag

Vaknade vi kvart över ett idag :O det måste nästan vara rekord! men jag var otroligt trött igår så det kanske var därför.
Vid tre befann jag mig i frisörstolen hos louise. Det blev massa slingor sen fick jag världens skönaste huvudmassage:D Sen klippte hon lite ockå:) prick klockan 6 så var vi klara :D Det blev superfint så jag är så tacksam;) Sen var det bara att gå till jobbet, där vi båda tog två cheeseburgare, och dom har nog aldrig varit så goda som igår, var vrålhungrig! Var väldigt lugnt igår men tiden gick ganska snabbt ändå:)

Just nu mår jag lite konstigt, ont i huvudet och känner mig bara allmänt trött, får nog lägga mig i soffan ett tag och vänta in jobbet som är klockan elva....

ha en bra lördag :Dpuss


drömmar

drömde att jag vaknade precis samma tid som jag vaknade igår, alltså 10.31, det var ritktigt läskigt! men som tur var stod klockan på 10.23, haha. Jag drömde om gympan, eller ja det var inte direkt om gymnastiken men dom personerna var med, och sanne haha hon skulle sminka sofia på jobbet och det blev så hemskt men sofia tyckte om de;d vilka drömmar man kan ha alltså,

jag har haft väldigt stora problem att sova på kvällarna, det tar flera timmar innan jag tillslut sjunker in i mina drömmar, det är jätte jobbigt. Det kan nog ha att göra med att jag inte har filip brevid mig och att jag tänker alldeles för mycket. Får hoppas att det går över snarast!

Jaha, idag blir det lite nattjobb men innan de ska jag förbi salongen där louise jobbar och få mitt hår lite fixat, roligtroligt :D
Hoppas ni får en underbar fredagkväll :D

<3

Jag saknar dig nu filip, kom hem<3


torsdag

Var helt fäst vid ett program igår som var på tv'n. Det handlade om en tjej som blev kidnappad och hölls som slav i 7½ år! Hon fick sova i en låda! under hans säng och var där ca 22 timmar om dagen. Alltså bara under två timmar fick hon stå upp, annars låg hon inspärrad i en låda. Tänk att uppleva en sånhär händelse, hur ska man kunna gå vidare med sitt liv efter det? Han som kidnappade henne torterade henne också, han la henne på en sträckbänk, piskade henne, och våldtog henne. Hur kan en människa göra något sånt mot en annan människa, det är helt sjukt! Tillslut lyckades hon rymma och han fick 104 års fängelse! Psyk människa!

Hade världens konstigaste drömmar inatt, och tur att dom inte var sanna! Vaknade runt halv elva vilket var väldigt skönt :D börjar inte jobba förens kl 3. Igår målade jag på ett superfint rosa nagellack som jag snart tyvärr måste ta bort eftersom man inte får jobba med nagellack.... funderar nästan på att strunta i att ta bort de och hoppas på att dom har slut på nagellacksremover på jobbet, haha, det återstår att se hur jag gör ;)

Direkt efter jobbet väntar fotbollen på karslunds arena :D

puss mallan

14 januari

Nu sitter jag här vid datorn igen och är alldeles proppans. Jag och mallan tog en sväng till ica för att handla chips och dipp och hamnade uppe på mitt rum, en mycket mysig kväll med massa skitsnack ;) de gillar vi!

Vid två mötte jag upp sanne&louise på stan för att sedan bege oss till,håll i hatten, la baguette. Det blev lite mat men efter att vi hade sutit där i ca 1½ timma så blev vi sugna på efterrätt, haha så då blev det lite fika på det hela också. Även min kära syster dök upp och åt lite med oss. Blev mycket skratt;) Fick nyss sms av louise att hon fortfarande skrattar åt en lite historia som hände när jag och malin praoade på ett hunddagis i åttan, haha, de tyckte jag var väldigt roligt iaf :D

Nu ska jag snart gå upp till resten av min kära familj och dricka lite te. Jag har verkligen blivit en te människa, förut hatade jag de men då tvingade jag mig själv att dricka de och nu älskar jag te:D så det kan gå;)

ha en bra onsdagskväll:)

puss


vilken underbar dag, vilken underbar kväll, vilken underbar KLASS<3

en ledig onsdag

jaha, dagen igår bestod av jobb på söder, dom behövde lite personal så jag jobbade där:D mycket trevligt var det och en erfarenhet rikare!
Tog en promenad med malin igår också, var ute nästan en timma i det vackra vintervädret?! haha det blev några varv här i nya hjärsta, alltid lika mysigt:) Sen var det dags för träning i två timmar, fy va långt de passet är men vi körde massa olika övningar så tiden gick rätt snabbt ändå:)

Just nu sitter jag i soffan och med mina fötter i ett fotbad, det är jätte skönt :D Ska träffa sanne och louise sen för en lite fika, ska bli mycket trevligt och gott:)
Är helt ledig från jobbet idag, så skönt är de :D

Puss mallan

saknar dig <3

måndag

Vi firade min faster igår, och det bjöds på god potatisgratäng och en mumsig tårta som efterrätt:) Fick även en försenad julklapp av henne, och det var att vi ska åka och rida på islandshästar:O haha jag som tycker sådär om hästar och kan verkligen inte rida men det där verkar ritktigt roligt:D Hon blev mycket glad över våra presenter också!

Sen åkte jag hem till filip för att bara mysa med honom hela kvällen innan han drar in i lumpen..:(
Så i morse runt kvart över tolv så åkte han ifrån mig. För er kanske det inte låter så jobbigt men från att man har setts nästan varenda dag i snart ett år tills att kanske inte ens ses varje helg, det är jobbigt. Men vi kommer klara de, och jag längtar redan tills nästa fredag då han kommer hem:)

Tog en tur på stan med sanne idag och även lite mat blev de, hungrig som man var! Sen gick vi till åhlens för där hade vi båda presentkort på 400 kr som vi hade fått från mc donalds. Månadens medarbetare hade vi då blivit;) Det blev varsin parfym, haha och såklart var det samma;)
Sen närmade klockan sig fem och då var det dags att säga hejdå till sanne och hej till jobbet! Fick gå lite tidigare så jag hann till träningen som var klockan 9. Så nu har jag precis ätit lite mat och duschen väntar!

Hade bra!
puss

en kanon kväll

Har nyss varit på stan med anna och handlat presenter till min faster:)

I fredags träffade jag min älskling och vi tog det bara lugnt, hyrde jiddra inte med zohan, jag hade nog för höga förväntningar för jag trodde att den skulle vara bättre ;d men den var helt okej och ganska rolig:)
Igår blev det några timmar i idrottshuset för att kolla aifcupen innan det blev dags att åka hem för att göra sig redo inför kvällen :D strax efter sex hämtade vi upp sanne för att bege oss mot louise:D Hon hade laddat upp med massa mumsigt godis. Det blev en kanonförfest trots att vi bara var tre stycken som stod för det roliga :D haha
mötte många från klassen på satin, väldigt roligt eftersom man inte sett dom på ett bra tag! Det blev en bra kväll:) sen åkte vi hem till filip för att sova:)

Ska snart iväg till farmor&farfar för att fira min faster=)

Filip åker i morgon och jag vill verkligen inte...:( min andra halva! Jag älskar dig<3

Ikväll ska jag krama honom hela kvällen och inte släppa honom en sekund!

ha en bra söndag:) puss


kärlek

I´m back

ursäkta min frånvaro på cirka en vecka men jag har jobbat en hel del och har bara inte orkat gått in på datron;d

Onsdagen förra veckan var det då nyårsafton och den blev väldigt bra:)

I söndags hade vi slutspel i dm och jag lyckades såklart stuka foten i första matchen men jag tejpade och spelade de tvåa andra ändå. Vi slutade två och gick vidare till semi där glanshammar stod för motståndet. Så kl tio i tisdags spelade vi, och vi vann tillslut med 3-2 och jag gjorde ett väldigt snyggt nickmål om jag får skyta lite ;) Sen bar det av till jobbet, så jag jobbade 12-16 sen kl 18 var det dags för final. Jag planerade arbetsdagen bra där! Vi spelade finalen mot hallsberg och efter första halvlek stod de 2-1 till oss, men vi tappade mycket i andra och förlorade, attans! Men såhär långt har vi aldrig kommit i dm så det var bra gjort av oss ändå:D

I onsdags var jag och filip på twilight och guuud va bra den var, se den!
Idag ska jag bara ta det lugnt och träffa filip lite senare efter hans träning :)

Imorgon blir det fest hos louise:D

jag ska försöka uppdatera lite oftare nu ;)

pussis

RSS 2.0