Gott nytt år

dåligt med uppdatering, dåligt mallan!

I söndags var det middag hemma hos mormor&morfar med mina kusiner och deras familjer, mycket trevligt men dock väldigt trångt när vi skulle få plats alla runt matbordet ;d Sen blev det lite efterrätt och guitar hero, haha jag är verkligen dålig men jag vann iaf över anna ;) Det är synd att mina kusiner bor så långt, så sällan man träffar dom...

I måndags träffade jag tjejerna, gud vad jag har saknat er! Vi hyrde en skräckfilm och köpte massa gott och myste hemma hos elin. Vi hyrde barnhemmet och den var faktiskt riktigt bra, en spansk film:) Sen framåt midnatt så befann jag mig hemma hos min älskling:)

Igår blev det lite jobb och efter de åt jag på la baguette med filip:) det var tänkt att jag skulle hitta en nyås klänning, tror ni jag kom hem med någon?:O haha nej, jag vet inte hur många affärer jag var inne i men fann då ingen klänning så jag får helt enkelt ta något hemifrån, attans!

jaha, idag är det då nyår. Kändes betydligt viktigare när man var yngre, men jag får iaf spendera dagen med min bästa tjejer, dock inte med filip, men han får jag möta upp senare under kvällen :)

Har precis kommit hem från filip och ska väl snart försöka leta rätt på något längs inne i garderoben!

Ha ett underbart nyår:D


:)

:)

Morfar och cornelia:)

söndag

har precis vaknat upp efter en mycket skön sömn!
Firade jul hos farmor&farfar och åt lite god julmat, men jag mådde inge vidare så jag la mig på soffan och somnade, vilket bra sällskap jag är ;d Efter några timmar var det dags att åka hem, eller jag for hem till sanne för lite sällskap:) Vi gick till ica och köpte lite melon och glass, mycket gott :D Kollade även på sex and the city filmen som har inte har sett än!:O Och ändå han jag inte se klart hela innan jag var för trött, haha illa!

Snart ska jag,anna och mamma ut och trängas bland alla andra shoppingälskare ute på mareieberg!
nu är det duschen som gäller!

Vid fyra ska våran familj och min kusiner och deras familj åka hem till mormor&morfar för den årliga middagen, det ska bli riktigt kul!


Jag och elijas:)

Anna med våra småkusiner:)

kalas kväll!

Även fast jag var trött som bara den och rösten knappt fanns kvar så pallrade jag mig till förfesten som styrdes hos martin på jobbet:) Jag hänger upp min jacka på deras klädhängare, och när jag ska därifrån så åker hela ställningen ner:O Det var ganska pinsamt, men som tur var så skrattade dom bara åt de och slängde in den i garderoben:)
Louise hade gjort iordning en mycket god bål som gick åt rätt snabbt;)
Det var en väldigt rolig förfest med mycket skratt, sen for vi till klaras där det var hur mycket folk som helst! Det var en riktigt rolig kväll, och träffade många från min älskade klass! men vid halv ett så var vi rätt trötta efter att ha varit där från tio;d så det blev rak, haha eller ja raka vägen kanske det inte blev men tillslut kom vi till donken iaf! Mumsade lite på deras väldigt goda fyllemat! Sen hämtade filip snällt upp mig!
Tack för en kanon kväll sanne&louise och alla andra såklart ;)

Ska snart duscha lite sen blir det stan med mamma&anna.
Sen senare ikväll ska jag fira jul med farmor,farfar och ia:) kanske träffa sannebanne senare ikväll också :D

puss


<3

Tack för världens bästa julklapp filip<3

Utgång står på schemat även om jag är så hes att jag knappt kan prata;)

ha en underbar fredag!

puss

Juldagen

nu har ännu en julafton passerat, och det var en utmärkt sådan :) Dom kom runt fem och dom sista åkte strax efter tolv, då var man rätt trött. Fick mycket fina julklappar bla pengar, skor, kläder, smycken och lite smått och gott:)
Vaknade upp i morse då klockan ringde vid 8, om jag skulle jobba eller inte. Men min röst håller inte och jag hostar fortfarande väldigt mycket så anna skulle jobba istället.
Jag ska snart träffa filip och fira jul med honom:) myspys!

En bild säger fler än tusen ord, här har ni flera tusen ord alltså ;)

pappa hade snickrat ihop ett långbord:)

En bild på syskonen;)

Anna,mamma&jag

julmat:)

små kusiner, familjen adolfsson:)

Det blev mest kort på minstingen, cornelia:)

paketöppning:)

Nästan hela familjen

mormor var snygg som tomte;)

:)

så söt är hon :)

:)

Nu har släkten varit här ett tag och alla har precis fått sina julklappar:) Även fast jag inte mår någe vidare så gör min släkt mig så glad! Mormor var tomte iår, haha jag höll på att dö av skratt, men barnen märkte inget, det var väl bra de :D
Nej nu ska jag äta lite gröt.

Ha en fortsatt trevlig julafton:)


Min lilla kusin cornelia. Ser ut att ha det väldigt bra där i soffan:)

Julafton

Sitter här med julmusik i bakgrunden, försöker komma i rätt julstämning. Det har även kommit ner lite snö vilket är roligt :D vad som är mindre kul är att jag mår sämre idag, har hög feber, ont i halsen och hostar som jag vet inte vad. ja, jag tycker faktiskt lite synd om mig själv. Får väl knapra ipren ikväll när släkten kommer :)
Har fått många god jul sms, alltid trevligt :D Just nu är det ronja på tv, det var ett program jag älskade när jag var mindre. Kollade nyss på hitta nemo, den är rolig den ;)
Imorgon ska jag och filip fira jul, ut och äta lite gott:)

Nej nu ska jag försöka slå in lite julklappar:)

Ha en underbar julafton:D puss

sjuk:(

jaha, då har man gått och blivit sjuk såhär inför jul...kul:(
I måndags blev jag och anna iaf klara med julklapparna, skönt :) Förlåt mallan att vi inte kom in och sa hej, vi hade så mycket!
I går hade jag och filip 11 månader, gud vad tiden går fort när man har roligt! Du är underbar:)
Jobbade igår och herregud vad människor det var, och vi var väldigt många som jobbade ocskå så alla sprang på varandra. Jag stod på pommesen hela dagen och jag blev helt stekt, värmeslag!
Igår när jag kom hem kände jag mig väldigt svag och började må dåligt, vaknade upp idag och kan knappt prata, hostar, feber, ont i halsen, jippi, det är verkligen vad man vill dan för julafton! TACK.
Får väl hoppas att det snabbt går över!
Eftersom att jag knappt klan prata så fick jag stå på drickan idag, haha väldigt skönt!
Mamma och pappade klädde nyss granen och jag var för trött för att hjälpa till, men fint blev de:) Lyssnar på jullåtar, jag älskar de :D
Sanne jag lovar att du snart ska få din present! :D
Julskinkan är i ugnen och är snart klar, den är som godast när det precis kommer ut och är sådär ljummen, mmmm:D

Nu ska jag kila!
puss

4e advent

Det blev rätt mycket folk igår med, men vid 1 var det så lugnt att dom från mc donalds på söder inte behövde komma, sen skickade vi hem våran chef också, men vi halv två kom det mycket folk!
Filip skulle hämta mig efter att jag hade slutat men han sov när jag ringde, haha så han fick dra sig upp ur sängen för att hämta mig ;d Han gick upp vid halv nio idag för han hade match men jag sov tills mamma ringde vid 12, så skönt var de :)
Ikväll är det match mot hallsberg, ja vi får väl se hur det går!

Idag är de 4e advent och det är julafton om 3 dagar :O jag och anna ska köpa alla julklappar imorgon, lycka till säger jag bara ;)
puss

en runda på stan

känner att jag måste ta igen dom dagar jag har missat att skriva ;d
Tog en sväng på stan med mamma efter att vi hade varit och köpt mat. Det blev inte så mycket inhandlat, men mamma köpt lite smått&gott. Mötte tessi på stan, trevlans:) Träffade även på sannebanne och stefan :D Sitter just nu och tittar på jönssonligan & dynamit harry, haha det är verkligen så b, men ändå är det väldigt roligt :D Hoppas att dom snart börjar med maten för jag känner hur magen kurrar.

idag på jobbet ska även vår högsta chef som äger alla mc donalds i örebro, pojen, jobba. Så idag får man se till att jobba på bra ;)

Nu ska jag fortsätta titta:)
puss

lördag

det första nattpasset för helgen är avklarat! Ett ganska jobbigt sådant, det var väldigt mycket folk idag och vi som trodde att det skulle bli lite ;d men kan ju hoppas att det är lite lugnare idag:) Tänkte gå lite på stan idag men det regnar och blåser så, så jag hoppar nog de. Ska träffa filip innan jag börjar jobba idag, för idag börjar jag elva. Ett skitpass men ibland kan det vara ganska skönt att bara jobba fyra timmar! Igår jobbade min syrra för första gången själv, dock bara till sju men det verkar som det går bra, det sitter väl i generna;)

Nu har jag precis duschat och fått bort alla mc donalds lukt haha
Nu ska jag kila upp, puss

Jobbet kallar

Nu har jag och pappa precis ätit lite mat och filip har åkt hem. Det blev inget stan, vi var för trötta för de ;d Men det är väldigt skönt att vara hemma bara:)
Om en timma börjar mitt roliga pass, wihoo :D Men det ska nog gå bra!
Imorgon får jag nog palla mig upp på stan för att trängas bland alla andra som också ska köpa julklappar.
Nu ska jag göra mig lite klar.

puss

Fredag

oj va dålig jag har varit på att skriva nu men jag har jobbat väldigt mycket, sen har jag inte varit hemma så mycket!
Igår var jag iaf helt ledig så jag var med filip tt tag innan jag träffade malin för en lite promenad, men det var så himla kallt ute att vi gick in till henne istället. Det var mycket trevligt:)
Just nu sitter jag här i soffan med filip och vi ska bara dega och kanske åka upp på stan snart :) jobbar natt i helgen:/ Det är bara 5 dagar kvar till julafton och nu börjar jag verkligen få lite panik över alla julklappar! men det löser sig får vi hoppas;)
Vi siter och tittar på nått djurprogram som handlar om sjölejon, gud vad dom är söta :D Tänk att få bada med delfiner, det skulle jag verkligen vilja!
Nej nu ska jag vara lite social mot min älskling:)

puss och ha en bra fredag!

måndag

har precis vaknat efter en väldigt skönt tupplur. Även fast jag bara jobbade fyra timmer idag så är jag helt slut, det är väldigt konstigt, men det kan vara det mörka vädret också.
Efter jobbet mötte jag upp min syster för att handla lite julklappar, och vi lyckades få med oss en julklapp hem, haha och den var till mamma. Men vi har sett lite andra saker som vi också tänker köpa:) det är ju bara en dryg vecka kvar till julafton! Imorgon har jag sov morgon till 15.30, och det ska bli så skönt, fast då jobbar jag dock till 23 också:/
Mamma och anna bakade nyss pepperkakor så jag passade på att ta lite deg, för den är som sagt godast;)

Nu väntar duschen! puss


Julafton 2007

en helg med min älskling<3

Gårdagen blev hur lyckad som helst och maten var jätte god! Efter vi hade suttit där några timmar så tog vi en taxi hem för att bara ta det lugnt, vi kollade på fotboll, El Clásico. Sen somnade vi ganska snabbt efter de, va väldigt trötta! Så idag har vi bara varit på stan och köpt lite julklappar, eller ja filip köpte julklappar jag köpte lite saker till mig själv ;d men jag lovar att jag snart ska köpa ;)
Nu har jag precis ätit lite tacos och snart är det träning som gäller:)

En hel helg med min älskling, kan det bli bättre?:)

puss

neeeeeeeej

Attans, vi förlorade med 3-2. Vi ledde med 2-0 men sen tappade vi. Vi spelade sjukt bra ändå och var bättre än dom och värda att vinna men fotboll är inte alltid rättvis och vi har då aldrig turen på våran sida. Det är bara att ta nya tag för vi kan, de bevisade vi idag!
Har precis duschat så känner mig ren&fin, ska snart börja göra mig iordning inför kvällen. Jag börjar bli väldigt hungrig så lite mat kommer inte sitta fel!
13 december är det idag, vilket innebär att det är luciatåg och sånnt. Det var väldigt kul när man var lite men nu har man liksom vuxit ifrån de, men visst det är fint:)

nu ska jag skynda mig lite, puss

vill ha lite sommar nu

thailand

Då var det snart dags för match mot glanshammar. Vet inte hur det kommer gå men vi ska göra vårat bästa tjejer ;)
Igår var jag en stund hemma hos sanne och vi kollade på thailand resor, för vi vill verkligen åka! Hitta ett jättefint och gulligt hotell, vi kan ju hoppas att vi kommer iväg:) Behöver kommer bort från detta kalla sverige lite!
Sen hämtade filip upp mig och vi åt lite mat på edessa innan vi gick hem till mig, och självklart såg vi lite på IDOL och rätt person vann tycker jag!
Ikväll blir det lite middag på efesos med familjen filip&rasmus, ska bli väldigt mysigt. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, ta det lugnt iaf:)

nu ska jag kila lite, puss


se vad fint det är, och bara ett stenkast från stranden, hit ska vi sanne:)

åååh, det är så fint!

fredag

jaha, då har man jobbat i västhaga också för dom behövde hjälp. Det var ju lite annorlunda än på stan men det gick bra ändå:) Så nu sitter jag bara här och slappar, ska snart bege mig till sanne och hålla henne lite sällskap! sen kommer filip ikväll, myspys:)
Gud vad jag älskar att det är snö ute nu, och hoppas det ligger kvar iaf över jul:D inget jobb i helgen och det ska bli så skönt, behöver få sova ut lite!

nej nu måste jag kila:) pussis

saknar spib5

fick nyss en bild av maria som är från studenten-en av dom bästa dagarna i mitt liv. Jag saknar min klass väldigt mycket just nu:(

Det var inte en bra dag, det var en helt UNDERBAR dag<3

Dagen efter

Ja, man mår väl som man förtjänar.
Gårdagen var väldigt lyckad, åt julbord vilket är så mumsigt :D sen började dom roliga lekarna, jag var i lag med kristin(vår chef) haha jaa men ganska bra gick det ändå! Sen promenerade vi till björnstugan! Väldigt mycket folk måste jag säga att det var. Slutade dock inte så kalas men tack alla mina underbara medarbetare! Sen hämtade filip mig och jag somnade rätt snabbt:)

Usch för att gå upp dagen efter, huvudet snurra och jag ville bara lägga mig i sängen igen. Sen upptäckte jag att det snöade som sjutton ute så när jag skulle cykla så kom jag knappt fram ;d
Köpte med lite mat hem till filip idag efter jobbet som smakade så utmärkt bra!

Nu är jag hemma och ska nog försöka få lite sömn snart eftersom det inte är någon träning pga snön!

puss!
bilder kommer senare :D


Anna&jag för ett antal år sen! Tog kort på ett kort, haha därför så suddig!

julfest med jobbet

precis nyduschad och redo för party :D jag är väldigt taggad! Först blir det julbord sen blir det lite fest innan björnis :) Jag vet inte vad jag ska ha på mig än, jag börjar få lite panik, haha ett tjejproblem! Jag köper kläder hela tiden men ändå har jag inte att ha på mig, konstigt de alltså ;)

Idag har jag namnsdag förövrigt, blev påmind av mallan i morse av ett sms! Inte så mycket att fira men kul att man har sitt namn i almanackan iaf :D synd för dig sanne ;) hihi

Nu måste jag välja kläder och göra mig iordning :D

Filip kommer och hämtar mig mitt i natten! Det är bra att ens pojkvän har körkort :D

pussis

:)

Snygga örhängen och en tjusig bak

Jobbat idag, ganska lugnt och skönt faktiskt:) Sen träffade jag malin för lite mat på la baguette, mycket gott och jag tog som vanligt en räksallad;) Satt där ett tag och bara pratade, väldigt mysigt:) Sen cyklade vi hem i kylan&mörkret. Jag var så trött att jag var tvungen att sova lite innan träningen, så jag och mamma somnade i varsin soffa i ca 2 timmar sen var jag tvungen att gå upp:/ Träningen idag gick kalas men vi var bara 8 st, för b-laget hade match, men det var roligt ändå :D

När jag jobbade i lördagsnatt så fick jag en väldigt rolig kommentar : Du har snygga örhängen och en tjusig bak!
haha alla på jobbet tycker att det är så roligt så det kommer jag få höra ett tag ;)

Imorgon är det julfest med jobbet, jag är väldigt taggad :D först ska vi hem till nicclas som blir det björnstugan, toppen!
Nu ska jag bara duscha innan jag åker till min älskling:)

puss

måndag

sitter här och mumsar på en lussebulle, så gott:)
Det var otroligt jobbigt att gå upp i morse, jag var så trött att bena nästan vek sig. Kanske inte så konstigt när man somnar halv två kanske. Vi låg i soffan och kollade på tv och då höll jag på att somna men när vi väl gick och la oss tog de tre år innan jag somna, jobbigt!
sen åt jag lite mat med sanne innan jag mötte upp mamma&anna för att köpa lite julklappar till mina småkusiner:)

Igår var jag ute på en promenad med sanne, mycket trevligt men dock lite kallt och ruggigt!
kom försent till träningen igår, haha jag och anna har inte så bra koll så vi fick inte träna så länge ;d

Nu ska jag nog ta och sova lite innan filip kommer och hämtar upp mig:)



puss

ett år sen:(

Idag är det ett år sedan tobbe gick bort, det har gått så otroligt fort. Tänker på er tessan & gun.
Känns som det inte var länge sedan alls som du skjutsade mig coh tessan på din pakethållare, när våra familjer och norberg var i grekland och turkiet. När du jämt var med på alla fotbollscuper, när jag och tessan gömde oss under eran säng och du skulle leta rätt på oss. Allt det känns som igår!


turkiet 2005

Turkiet 2005

Nu ska jag på träning! puss

lördag

Klockan stod på 13.45 idag när jag vaknade, det är väldigt ovanligt för att vara jag. Jag brukar alltid vakna runt tio men det var riktigt skönt att sova inatt eftersom jag kom hem vid halv fyra ;d Det brukar vara ganska lugnt på fredagar men igår var det väldigt mycket folk så jag vill inte ens veta hur mycket det kommer vara inatt! Idag börjar jag jobba sju men innan de ska jag gå med familjen till edessa och äta lite:)

Kollade nyss på outsiders- familjen med 27 barn. 4 av dom var deras egna dom andra 23 vara adopterade och hade olika handikapp. Jag beundrar verkligen den familjen och föräldrarna, dom tar hand om oönskade barn. Det är som att ha en helt skolklass hemma, hela tiden. 244 par strumpor gick åt varje vecka, tänk den tvättmaskinen;)

Nej nu måste jag skynda mig att göra mig klar!

pussis

fredag

Har nyss kommit hem efter ha varit på stan med tessan&sanne, mycket trevligt :D Nu har jag köpt en julklapp iaf, till filip, den är nästan klar! Sen gick vi(såklart) till la baguette och åt mat. Jag har ju lovat mig själv att inte äta ute någe mer men vad är det första jag gör? haha jag äter upp mina pengar!
Måste även säga grattis till min älskling som tog körkort igår, härligt! Nu får du köra runt på mig jämt:) Så igår körde vi i drive-in och köpte glass och dricka bara för att prova själva känslan :D haha

Var en sväng hemma hos sanne igår också. Hon fick håret färgat av sin mamma, mycket tjusigt blev de! Passade även på att köra guitar hero medan vi väntade, fyyy jag är så sämst så det är nästan pinsamt ;d Sen bad vi sannes lillebror köra lite och jävlar vad snabbt de gick och han kladare allt, helt sjukt! Jag har lite att träna på där;)

Ikväll är det jobb som står på schemat, wihoo :D 23-03.15 mitt favorit pass;) Aja jag får väl mysa lite med familjen innan:)


sanne med hårfärg i håret :D


adam :)

puss malin

snö igen

Vaknade upp och det var snö ute, jag är glad :D Det blir så fint ute! Men nu får jag ta bussen istället för cykeln till jobbet.
Sitter vid min syrras dator och det är svinkallt här innne, förstår inte ens att han kan sova här, men tydligen tycker hon att det är skönt ;d
Nu ska jag försöka bli klar tills bussen går:)

Hade bra! puss

tre veckor kvar till julafton:)

Julen närmar sig med stormsteg och jag blev nyss påmind om att det bara är tre veckor kvar till julafton och jag har inte köpt en enda juklapp! Hur ska detta sluta? Köpte en finfin choklad kalender till filip men som han olyckligtvis glömde här så då var jag ju bara tvungen att öppna de tre luckor som varit ;) Den chokladen är så god :D
Tänkte visa er en fin bild på den också men det gick tydligen inte att lägga så!

Vet inte riktigt vad jag ska önska mig i julklapp, alltid lika svårt och det är inte roligt att bara få pengar så nått roligt ska jag väl försöka komma på! Vi blir väldigt många på jul vilket jag tycker ska bli jätte kul, träffa mina älskade kusiner som jag inte gör alltför ofta tyvärr eftersom dom bor i danmark och i skåne:/


Elijas & Alexander, så söta:)

onsdag

usch, en skitmatch igår också. Jag vet att man inte ska skylla på domarna men igår var det inge klass på dom inte!
Vi får ta nya tag tjejer, det kan vi;)
Fick frukost på sängen idag av min älskling:) Idag var jag tydligen ledig fick jag reda på igår kväll haha så idag sov vi rätt länge sen har vi bara tagit det lugnt!

Vart är all snö och all julstämning?! Det som var så fint ute förra veckan, men vi får hoppas att de kommer innan jul iaf!
Imorgon blir det jobb sen att träna lite fotboll,

Alltså jag drömmer så sjuka drömmar, och oftast är det mardrömmar. Det är nästan så att jag inte vill somna på kvällarna, för dom är riktigt läskiga. Det kanske låter töntigt men det är faktiskt så ;d Men i nattens mardröm så kom filip och räddade mig så då var det lugnt :D För några år sedan drömde jag att tsunami vågen kom upp på våran altan och sen gick den tillbaka och jag drömmer en hel del om mc donalds, haha inatt drömde jag att jag blev utskälld av magnus för att jag hade glömt servera salladen på ett kärringrack! haha jag skrattade åt mig själv när jag vaknade.


pappa har köpt en helikopter som han tycker är så roligt att köra med ;) haha riktigt duktig är han måste jag säga!

puss mallan

tisdag

Matchen i söndags vill jag inte ens prata om, fyfan! Aja jag skynda mig hem för att fort sminka mig och byta om till lite mer glamorösa kläder! Hemma hos emlie var det väldigt mysigt och vi satt och prata massa och spelade även lite kort innan vi for till björnstugan! Jag hade skitkul och det hade dom andra med verkade det som :D Det var en tant/kvinna på ca 40år som på något väldigt vilset sätt dök upp där på dansgolvet helt ensam, haha så vi tyckte synd om henne så vi började dansa med henne, hon var så pinsam att det blev kul! Något som inte var lika kul var att gå upp vid halv tio på måndagmorgonen för att gå till jobbet.. de tog emot kan jag säga!

idag har jag jobbat lite granna, sen gick jag sanne & filip till rosalis och åt god mat, riktigt gott var det!
Nu väntar jag på att klockan ska bli halv åtta för då är det samling till matchen.

Lyssnade på radion igår och då pratade dom om konstiga namn. Då var det tydligen någon som döpt sitt barn till solstråle?! Okej det kanske är gulligt på en fyra åring men när man är 15 år, hur kul är det då att heta solstråle? haha stackars barn säger jag bara. Jag förstår om man vill att ens barn ska ha ett lite annorlunda namn men det där var verkligen att ta i ;d

Mc donalds i Västahaga blev rånat i söndags med pistol i drive-in luckan. Det är riktigt otäckt de där, och personen som stod där lär ju inte må så bra nu.

Puss mallan


En vito limo åkte på stan så jag var tvungen att ta ett kort, dock åkte den så snabbt att det blev suddigt ;)

syster yster!

RSS 2.0