tillbaka

Min dåliga uppdatering beror på att vårat internet inte vill fungera! Men jag hoppas på att det snart går att använda igen!
Har hänt ganska mycket den senaste veckan, fotbollsmatch mot sturehov där vi vann med 3-0 och jag lyckades få göra två mål i min sista match. Jag och filip har varit på bio, skulle se patrik 1,5 men det fanns inga platser så det blev get smart men det var jätte bra så det gjorde inget :D Träffade Sanne,maria,agnes och mollan i fredags, jätte mysigt var de, blev tacos och massa skitsnack:)
Igår blev det utgång för mig och sanne, hur lyckat som helst, vi gör det bra ;)
Nu sitter jag hemma hos min älskling som är på jobbet. Är rätt mycket jobb nu också så mycket pengar blir det!
Lagfest på lördag för att fira(förhoppningsvis) att vi har vunnit serien:)

puss malin

tidigt

Ännu en tidig morgon. Igår var jag helt död i kroppen, somnade så skönt när jag väl skulle sova. Det blir ingen sovmorgon i morgon heller... på lördag ska jag minsann sova sååå länge, kanske inte så jätte länge men tills jag vaknar utav mig själv och inte av en väckarklocka. Ska jobba 11-19, men jag hoppas på att jag kan få gå vid fem så jag hinner träna men det ser inte så ljust ut där. Det börjar bli mörkt redan vid halv åtta på kvällarna, dagarna blir så mycket kortare, det är lite tråkigt. Men om det blir en fin vinter så får det gärna vara mörkt!

Nu ska jag sminka mig
puss


Saknar min klass och sommar

onsdag

dålig uppdatering här nu men just nu är det massa jobb som står på mitt schema.
Har precis lagat mat till familjen men ingen är hemma, så då får dom helt enkelt värma sin mat när dom kommer hem.
det blev ingen bio i måndags för mig och filip utan vi hyrde film istället, blir bio på lördag ;) Vi såg P.S I love you, den var bra, lite annorlunda sådär så det var roligt :D Ska träffa maria,emelie&anges på fredag och det ska bli hur roligt som helst, var hundra år sedan man såg dessa människor, Sanne ska såklart också vara med ;) Men ikväll blir det att träna sen ska jag ta det hur lugnt som helst, är helt slut efter allt jobb.

puss mallan

piercing

Sitter här och äter en hård macka, förstår inte att det kan vara så gott :) Har precis kommit hem från ett jobbpass på bara fyra timmar så det var skönt :)Emma kom till donkan och åt med mig och sanne, tessan dök även upp lite senare! Hon hade fått ett ryck och skulle pierca tungan så jag och emma följde med henne! Usch, det såg ut att göra ont men tessan sa att det nästan inte kändes något alls, så nu får hon dricka soppa i några dagar. Jag skulle aldrig våga ta ändå, skulle nog inte passa mig så bra heller :p

Tessan är modig hon ;)

Ska snart dra mig mot träningen och sedan blir det bio(igen) för mig och filip, vi ska se patrik 1,5 ,verkar riktigt rolig!

puss

Proppmätt

Maten hos farmor var super god och såklart proppade jag i mig så mycket att jag fick ont i magen, men jag var ju bara tvungen att ta en till bit utav den där supergoda sommartårtan ;) Sen bar det av mot match och ösk bjöd på motståndet. Vi spelade riktigt bra nästan hela matchen och vi är tillbaka i den form som vi var innan sommaren. Slutresultatet blev 3-0 och jag lyckades göra 1-0 målet så det kändes skönt;) Sara larsson sa i halvlek, den som gör mål får en piggelin, då är det såklart man gör ett, haha men hon var snabbt från omklädningsrummet så jag hann aldrig få en, men jag klarar mig ändå;)
Har precis kollat klart på en film så nu är jag sådär lagom seg.
Imorgon blir det jobb 11-15 så jag ska nog snart ta att lägga mig i sängen.

sov gott, puss

<3

Cykel

Blev lite ändrade planer, sov hemma istället!
Ska snart åka till farmor&farfar och fira farmor och äta lite mat:)
Det var ganska lugnt igår också konstigt nog, men vid två blev det full rulle! Redan vid halv ett så kom filip invinglande, haha han kommer nog inte ens ihåg att han var där.
Eftersom filip inte svarade när jag ringde så fick jag helt enkelt be pappa att komma och hämta mig. När jag kommer och ska hämta min cykel så står den typ på gatan och någon har försökt att ta den, men när låset hade fastnat i hjulet så orkade dom inte ta den, tur för dom! Att det är så många som inte kan skilja på mitt & ditt.

Nu ska jag torka mitt hår.

puss


Här har ni min pärla, dock gammal bild!

Mördarpasset avklarat

Sitter här och gör om lite på min blogg, jag är väldigt stolt över mig själv att jag klarar detta, jag är så grymt oteknisk så det finns inte, skämms nästan ibland, men nu allt slår jag till;)

Tog mig igenom mitt mördarpass igår, gick som en dans på rosor, hur lite folk som helst så det var skönt! Märkte dock sen att jag vare väldigt trött i kroppen. Jobbade med underbara personer igår, jag,sanne,louice,johanna&ida, vilket team, haha det var så lugnt att dom fyllde nästan hela skåpet med mat sen fick vi slänga väldigt mycket ;d Sen trampade jag hem till min älskling som knappt hann komma utanför dörren innan jag var framme;) SVIN kallt var det ute, så idag blir det vinterjackan på! Köpte en hög kjol idag, mycket fin om jag får säga det själv:)

Imorgon blir det att fira farmor som fyller sen är det match som står på schemat!
Nej nu ska ja göra mig klar för jobbet som väntar klockan 23... wihoo ;) Sen blir det att möta upp en full filip, mys:)

puss mallan


pandor

usch jag mår inte bra...vaknade upp med världens huvudvärk och helt varm, känns som jag har feber:/ hoppas de ger sig framåt dagen, för att jobba såhär då kommer jag gå under!
Jag och filip kollade även på ett program med linda isaksson, djur i fara, igår kväll. Det handlade om pandor, och gud det är nog det sötaste jag har sett. Sen när hon fick hålla en liten babypanda i famnen så kunde inte hon hålla tårarna borta, det var nästan så jag fick tårar, så himla söt var den, tänk att få gosa med en såndär. Innan jag dör ska jag ha gjort de, jag lovar ;)

Även dom vuxna är så himla fina
åååh, så söta är dom!      
 
Jag förstår att hon fällde några tårar

ska snart gå och handla för jag har inget annat vettigt för mig ;d

puss mallan

11 september

Nu har precis filip åkt hem för att han skulle jobba i morgon!
Vi åt mat på stan, senare än vad jag hade tänkt men det gjorde inte så mycket, hann med att göra massa annat trams innan:) Han bjöd mig på en mycket god räksallad på la baguette, det smakar alltid lika bra de! Satt där ett bra tag innan vi gick. vi trampade hem för att sedan gå till min träning för att få reda på straffet. Jag och sara(den andra tjejen som fick rött kort) fick en match avstängning och det blev den sista matchen för året, alltså mot lindesberg, men hoppas dom klara sig utan oss iaf! Det är ju bara tre matcher kvar, gud vad det har gått fort!

Sen tog vi en promenad till ica för att handla vårat favorit godis, naturgodis;)
Sen dess har vi mulat i oss de och kollat på filip&fredrik, haha roligt är de. en väldigt mysig kväll, du är underbar<3

Nu ska jag kila tillbaka mot tv'n för imorgon ska jag vara utvilad för då väntar 11 timmars jobb...
men innan de ska jag ta en tripp med sanne på stan :D

godnatt:)

Tänkte ladda upp en höstbild när jag är ute och går men det verkar inte funka,
så det fick bli den här fina!

morgoninlägg

Just sitter jag på annas nyinköpta dator, ja den är faktiskt väldigt snygg men jag skulle då aldrig lägga pengarna på en dator men alla är ju ollika ;)
Jag har nysit x antal gånger i morse så det är väl nu förkylningen verklgen har brutit ut, kanske lika bra de så går det fortare över :) När mamma nyser, då är det verkligen som hon får en attack och nyser ungefär 6 gånger, haha det ser så roligt ut, och frida häll hon håller tillbaka sina nysningar, hon rynkar bara lite på pannan ;d Har hört att hjärnan kan sprängas om man inte nyser ut men det får vi verkligen hoppas inte stämmer! Ja det var lite om nysningar ;) Men nu när hästen är här lär vi höra ännu fler.

Jaha vad händer för roligt idag då?
hmm... ska väl snart hoppa in i duschen, men jag har ingen brådska. Jag ska nämligen möta filip på stan för lite mat men hans mornar börjar mycket senare än mina så jag ska ta det lugnt i några timmar!

ååh jag såg one tree hill igår, guud när kommer nästa ut?:O Det är ett program som jag är helt fast vid, jag är i en annan värld när jag kollar på de!


Ha en bra torsdag:)



Härligt

Vinst till Sverige, SKÖNT, det behövde vi verkligen! Synd bara att vi inte kunde hålla nollan, men aja det blev vinst iaf, bra:D
Angående mitt straff så får jag reda på de i morgon för dom skulle ha domarmöte ikväll ;)

Har suttit och myst med familjen framför tv'n och ätit varma mackor och godis:) Man uppskattar faktiskt familjekvällar mer nuförtiden :)
Nu ska jag väl snart dra mig mot min underbart sköna säng och kolla på något roligt program, typ scrubs, alltså förut hatade jag de, jag förstår inte för det är ju hur bra&roligt som helst! Får se om jag får sällskap av filip eller inte, återstår att se;)


syster&jag


saknar mina småkusiner:(

10/9

Nu är det verkligen ruggigt och kallt ute, tur att man sitter inne:)
Jobbade igår, hur lugnt och skönt som helst, så vid elva tog jag med mig lite mat hem till filip som glatt smaskade i sig allt ;) Somande fort jag la ner huvudet, för det höll på att sprängas. Vaknade med världens huvudvärk och näsan täppt, usch mår inge vidare nu heller så det blir ingen träning ikväll, men ska självklart dit ner och kolla! Idag får jag även reda på mitt straff, för jag fick ju som sagt ett rött kort, haha skrattretande är det iaf! Återkommer ikväll hur det blev med de ;)

Min syster intervjuade mig idag vad det gäller mitt jobb och min fritid, ett skolarbete ;) Så skönt är det att slippa alla dessa arbeten, läxor och prov, men gud vad man saknar det ibland, eller ja inte just de kanske men alla klasskompisar. Nu blir jag lite deppig, får ta att styra upp en klassfest snart, det är på tiden :D

Ajuste, Sverige spelar ju idag, jag håller mina tummar!

puss

te&choklad

Gissa vad som händer idag? precis, jobb! Skulle egentligen jobbat 11-15, vilket är en ganska skön tid, men amanda ville byta så nu jobbar jag 15.30-23, då har jag iaf en rast att glädjas åt:) Mår inte så himla bra, tror att jag börjar bli lite sjuk, känner mig väldigt trött och har lite ont i halsen och förkyld, attans!
Dricker lite te och äter marabous goda daimchoklad för att få mig att må bättre, hoppas det funkar ;)
Det verkar inte regna heller, då kanske man kan komma till jobbet lite mindre blöt än igår, haha men värst var det när jag skulle hem, det bara öste ner, mötte upp mallan vid amar och gick hem till henne, båda var som två blöta katter!

Nej nu ska ja fortsätta på min medicinkur;)

puss

God damn you're beautiful to me<3


Du har vänt upp&ner på min värld och jag tycker om de . Jag älskar dig filip<3

kväll

träningen var jätte rolig idag trots det dåliga vädret! Alla halkade runt men det var lika för alla så :D
Nu måste jag bara packa ihop lite saker för snart kommer älsklingen och hämtar mig, mys<3

puss mallan

uppe med tuppen

jaa, nästan iaf! Vaknade runt nio och kunde inte somna om eller jag försökte ju inte heller men ;d
Det blev en familjekväll igår, bara att anna dissade oss efter matchen för att åka hem till sin man! Sverige skulle helt klart ha vunnit matchen mot albanien men världen är inte alltid rättvis, får bara hoppas att dom vinner nästa :)
Jag kanske ska städa mitt rum lite idag, garderoben är ju fin och så nu, så då kan det andra också får vara lite fint!
annars ska jag nog bara slappa tills träningen ikväll, känner mig inte helt hundra så det är lika bra att vila! kanske ska kolla på några gamla one tree hill avsnitt, alltid kul :D
sen någon gång ikväll så kommer filip hem så då blir det att träffa honom!

puss


blodpudding

Har precis ätit lite blodpudding med mamma & anna, en väldigt underskattad maträtt! Vi åt det väldigt mycket när vi var små men nu på senare år har det inte hänt så ofta, skanog börja äta de mer nu. Det är ju mycket järn i också vilket är bra för mig för jag tror jag har järnbrist haha
Fick prata av mig lite med mallan förut, blev en hel del snack om gårdagen :D
Klippte mig och slinga håret igår, blev mycket nöjd över resultatet! Bild på håret kommer inom kort ;)

Det har verkligen regnat hela dagen, så tråkigt väder är de!
Nej nu ska jag kila upp till min syster som kollar på resor :D

puss/malin


Dagen efter

Regnet bara öser ner, har gjort det hela morgonen! Gör iofs inte mig någonting för jag hade ändå inte tänkt att gå ut;)
Ja, hur mår man idag såhär dagen efter? joovars jag mår helt ok, lite smått ont i huvudet men det är smällar man får ta. Gårdagen var iaf väldigt lyckad! Kvällen började här med sanne och malin, blev lite tjejsnack och popcorn ätande, väldigt trevligt :D Sen åkte vi till klaras! Träffade elin, haha hysteriska tjejer blev vi då, men det var roligt :D Jag krockade med henne så nu har jag lite ont i ena kinden, men det går nog över:) Kvällen gick väldigt fort, men vid halv två så bad jag pappa hämta mig. När jag precis hade gått ut mötte jag malin där så vi tog med henne med :D Jag och pappa tog varsin nattmacka när vi kom hem, gott vare kan man säga!
Kvällen kan sammanfattas med ordet toppen! Synd bara att filip inte är hemma så att jag hade fått krypit ner bredvid honom i sängen igår, men jag hade nog inte varit ett så bra sällskap, somnade så fort jag la ner huvudet på kudden haha
Idag blir det iaf lugnt, ska träffa malin en stund sen blir det att handla mat med mamma. Det är nått jag tycker är väldigt roligt, vet inte varför men! Sen blir det att äta räkor med familjen och kolla på fotboll:)

Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning,
puss/mallan

parttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyy

just ni sitter jag och förfestar med mallan och sanne, jag älskar dessa männsikor :) <3


malin<3filip

HAHA...

haha, jag har inte mycket mer att säga! haha det är så roligt, men samtidigt sorligt att det finns så dåligare domare!
Som sagt så spelade vi mot latorp, serieledarna, det blev 2-2 vilket var super :) Men till det stora ämnet, domaren! Precis innan slutte så fick en spelare i vårat lag rött kort för hon sa psyk, såklart blev alla upprörda och arga så efter matchen är alla förbannade och går och svär åt domaren, då kommer han fram till mig och ger mig rött kort efter matchen:O?! Alla blev väldigt förvånade, sen gick jag fram till honom och frågade varför jag fick, då svarade han tyst som en mus: Du sa att jag var dålig, haha han var typ 25 och kan inte ta att spelarna blir lite upprörda, skandal. Okej jag vet, man ska inte snacka med domaren men nu var han så fruktansvärt dålig så inte ens våra ledare kunde hålla tillbaka! aja, tur att det var i b-laget för det hinner gå några matcher innan a-laget har match igen! Sitter här och ler för mig själv, det är så skrattretande!
Nu ska jag kila

puss mallan



Gothia 2006

Onsdag

har precis mumsat i mig lite härlig frukost:) Ska väl snart börja göra mig lite iordning men eftersom jag är rätt snabb på att bli klar så får det vänta lite!
Igår när jag cyklade till jobbet så mötte jag malin påvägen, hon var lite irriterad haha men hoppas att det gick över ganska snabbt! Pratade lite om helgen, har inte riktigt kommit fram till hur det blir men utgång blir det iaf:)

Idag ska man hjälpa b-laget att vinna, tror att det var latorp vi ska möta!
Filip ligger och sover i min säng just nu så jag ska nog göra honom lite sällskap ;)

puss mallan

Rensat garderoben

Nu är jag helt slut, har rensat HELA garderoben så nu är den så fin så:) Har slängt så mycket kläder, förstår inte hur jag har kunnat haft så mycket kläder. En del saker undrar man ju vad jag tänkte med när jag köpte de men men nu är det slängt iaf!
Har beställt klipptid och slingtid på fredag, tänkte bli av med min tre meter utväxt, haha usch nästan så jag inte vill visa mig ute såhär!
Ska snart kila till jobbet sen blir det hem till älsklingen:)

puss/m

gud vad saker jag hade...

Så fint och rent det blev i garderoben, men tomt

måndag

Har precis druckit lite te, höll på att somna i soffan.
Tränade förut, var bara fem stycken på träningen för b-laget hade match så det blev bara lite lätt, ganska skönt :) Sen kom hanna dit med sin bebis hund, så söt är den blir avundsjuk! Samtidigt som jag vill ha en hund så inser jag att det skulle vara så mycket jobb med den, gå upp tidigt och ut och gå med den, plocka hundbajs, den hårar överallt, kräver mycket tid. Det är väl de negatvia sakerna fast de positiva sakerna väger nog upp ändå, det är ju människans bästa vän trots allt! Så när jag flyttar hemifrån ska jag minsann skaffa mig en :D men en katt skulle inte vara helt fel det heller!

Filip och jag tog en sväng till bion igår igen, känns som vi bor där förtillfället. Vi såg iaf arn, och alla som inte har sett den, SE DEN! den var hur bra som helst, men sorlig. Fällde nästan en tår där i bio mörkret!

Köpte mig en finfin höst/vinter jacka idag. Varm,god&stor. Längtar nästan lite till vintern nu så man kan krypa in i mörkret och tända massa ljus och mysa:)
Vi går mot mörkare tider fast man egentligen inte vill inse de, man vill ha lite sommar som det har varit brist på i år. FY. Får väl se till att komma bort från allt regn och rusk i vinter:)

Bilder från ayia napa:)


1.Här börjar det ta sig, 2.uppradade, 3.Jag&tessan, 4.Jag&elin slitna, 5.jag dricker cola :)


1.Våran mumsiga drink, 2.Emma&tessan, 3.På grabbarna, 4. Värkande och smutsiga fötter, 5.Lite kärlek


Puss/mallan

RSS 2.0