Halloween

Jaha, det gick väl inge vidare i cupen med sotar'n men huvudsaken är att man har kul, och det hade vi ;)
Stannade till på max på vägen hem för att få lite i magen!

där har vi stjärnspelarna;)

Jag är väldigt trött nu så ska väl snart krypa ner i sängen, dock ensam för filip är ute ;) kanske får nattbesök, det kan man alltid hoppas på:)
Dum som jag är så sa jag ja till att jobba imorgon 11-15, men men jag hinner nog hem för att göra mig iordning inför kvällen ändå;) Det ska bli riktigt kul!

Ha en trevlig halloween alla:)

puss


Filips konstverk;)        Det var snö utanför filips köksfönster i morse!

ett gott skratt förlänger livet

Nu är jag proppans,anna hade lagat en mumsig måltid:D tackar!
jobbet avklarat, och jag bjöd på den "rosa" colan idag ;) haha tur att jag får er att skratta iaf!
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men nått roligt ska man väl kunna hitta på ;)
Idag när jag gick till jobbet så höll jag på att frysa ihjäl, så himla kallt var de, det måste ha varit minusgrader för mina fingrar var som istappar när jag väl kom fram till jobbet!


jag hade så roligt på vägen till jobbet ;)


nej nu ska jag gå och äta en mandarin!

puss

.....

Nu kommer min älskling och hämtar mig snart.

Ha en bra onsdagskväll:)


Jag älskar dig<3

Onsdag

Igår var det träning som gällde, gud det var roligt :D i drygt två timmar spelade vi match och varvade med styrka med uffe! Lovisa Torbacke var även nere och tränade med oss, roligt roligt, hoppas du stannar ;)
Filip kom hit efter min träning, men jag var så trött att jag somnade ganska snabbt!
Idag tog vi en tripp på stan(igen), vi satte oss på java och fikade lite, mysigt:) Det blev en foundation inhandlat.
Det är löpträning senare ikväll som inte är obligatorisk så jag vet inte om jag ska gå eller inte, usch vad slö jag känner mig men aja :p

Tänkte lägga upp en bild på de jag köpte igår men det blev ingen bra bild så ni fpr helt enkelt vänta tills på lördag, jag är taggad :D vi är 8 tjejer och våra pojkvänner som ska hem till emma och äta mat innan det blir satin för hela slanten :D

puss mallan

50 minuters jobb

Haha jag är hemma!
Igår försökte jag byta bort min tid idag, och jag försökte verkligen med alla men ingen kunde så jag gav upp hoppet. Sen ídag kom jag dit och mitt sista hopp vara sandra, och hon kunde byta med mig! jag blev överlycklig, haha Så då skulle jag sluta kl 7, men 20 över fyra så säger nicclas: Malin du kan få gå hem nu om du vill för vi är så många här, haha så jag jobbade alltså bara 50 minuter. Det här förgyllde min dag, så nu kan jag träna och allt :D Gick till Zara och köpte mig ett klädesplagg inför lördagen ;)
Nu har jag precis tryckt i mig lite mackor så nu är jag proppans!
Ska vila lite innan träningen börjar, två timmar och en kvarts träning väntar:)
Min älskling kommer ikväll, mysigt<3

puss

Tisdag

Då har man hamnat här igen. Hade tänkt att ta en sväng på stan innan jag börjar jobba men jag vet inte om jag orkar de, får nog bli i morgon istället:)
Jag jobbar samma tid idag som igår så tyvärr missar jag träningen idag, ajsing.
Min sticka har inte trillat ut än, försöker klämma ut den men det gör för ont ;d
Imorgon är jag hel-ledig vilket ska bli hur skönt som helst:D
Nej nu ska jag göra mig iordning lite innan jag cyklar upp i ett ruggigt väder.

Ha en bra tisdag alla:)

puss mallan


här var man inte stor

gymnast

Jobbet avklarat och nu sitter jag är och äter lite kyckling i en gammal ögf tröja som jag rotade fram i garderoben. Det är kanske inte alla som vet, men jag har hållt på med gymnastik i nästan tio år, slutade dock när jag var 15, och gympan var mitt liv, jag levde för den. Om jag saknar den? oohja, ibland blir jag arg på mig själv att jag slutade men jag tror ändå att jag gjorde rätt val, eller jag vill åtminstone tror de. Jag tränade jämt gymnastik samtidigt som fotbollen började ta mer och mer plats i mitt liv. Sen en dag så var jag tvungen att välja, och det blev fotbollen...Vet egentligen inte riktigt varför men, jag hade nog mer närmare kompisar i fotbollen och jag var nog ganska blyg i gympahallen, men i fotbollslaget så är jag den som pratar och skojar med alla, kanske därför det blev fotbollen? Men jag älskar att spela fotboll och alla mina kompisar i laget så jag ångrar inget.

Åkte till min älskling i morse och mös lite med honom innan jag skulle träffa malin på stan. Blev la baguette och massa skit prat:D Malin fick med sig en festig klänning hem som hon ska ha på lördag då det är halloween party hos emma, jag är taggad :D


Fotboll-gothia 06


Egypten 07

Ont i kroppen

Trött är bara förnamnet, jag är totalt slut.
Kom hem igår och somnade runt tre sen ringde klockan vid sju...fyra timmars sömn innan en cup är inte så fiffigt ;) Men jag piggnade till ganska snabbt, det är först nu efteråt som man märker hur slut man är. Vi gjorde tre jätte bra matcher och en lite sämre, men jag är nöjd. Vi har bara tränat två gånger inomhus så man kan inte räkna med att vi ska hitta varandra hela tiden. Kul var det iaf:)
Hade en personlig massör, fröken björklund, och det var väldigt skönt att få mina muskler lite mjukare haha
Jag har även fått en sticka i lillfingret, och den gör så jävla ont, men jag är för feg att försöka ta ut den så jag hoppas den ramlar ut under natten.
Jag är trött, mörbultad,ont i hela kroppen så jag förtjänar en god nattsömn inatt, men svårt när man när inte du är här!


Jag har fångat emma på bild!:D Sen vet jag inte riktigt vad sanna gör, hanna berättar något iaf ;)

sov gott alla:)
puss/m

cup i hallsberg

Nu bär det av på cup.

ciaooo :D

Java

Har precis kommit hem från en sväng på stan med familjen :) Blev inget inhandlat, men sen gick vi till java och fikade lite:) Jgg drack deras chaithe som jennie hade rekommenderat dagen inna, ooh mums säger jag bara. Bland det bästa jag har druckit!
Muuums

Sen följde jag med mamma och handlade mat till kvällen. Har försökt att byta bort min jobb tid i natt eftersom jag ska spela cup i morgon bitti kl 8... men som sagt så är jag ALLTID sent ute så det ser ut som jag kommer få stå där i kassan till tre i natt ;) men tur är det att man ställer tillbaka klockan en timma inatt så jag får sova lite mer;)

puss

jobb

Har precis ätit mycket god mat, lite starkt men gott var de :D
Filip kom till mig igår kväll, eller ja snarare natt, vid kvart i tolv dök han upp ;) men jag blev glad ändå!
Idag har jag gått på stan med sanne och vi mötte upp malin och amanda för lite fika/mat på njuta, riktigt mumsigt!
Men vilket skit väder det har varit idag, usch.
Nu ska jag göra mig redo för jobb. wihooo
Om jag kommer hem i natt återstår att se, kanske en filip som hämtar mig eller pappsen?

Ha en bra fredag alla!

puss mallan

kväll

jobbet idag gick som en dans på rosor, sen kom filip och vi åt lite innan jag for hem. Fy vad det är kallt ute, och mörkt, redan vid fem börjar det mörkna ;/ det är lite tråkigt men samtidigt ganska mysigt:)
Jag hade såklart inga lysen på cykeln så det var lite svårt, men tur att ingen polis var i närheten för jag vill inte slösa mina pengar på de inte!
Imorgon blir det att ta en sväng med mallan på stan, sen blir det att jobba natt.
Men nu ska jag kila upp och kolla miami ink, funderar på en tatuering men jag är nog för feg och vet inte riktigt vad jag vill ha heller så ;d
Senare ikväll kommer min älskling:)

puss


torsdag

Ännu en tidig morgon, gick upp vid halv nio, vet inte riktigt varför men jag vill inte känna mig stressad ;d Så jag gjorde mig en god frulle, havregrynsgröt, sen satte jag mig vid tv'n och slöade lite.
Igår drömde jag en mardröm, sen skulle jag försöka säga de till filip, men det gick inte att prata. Det var som mitt huvud var vaken, men kroppen och alla muskler fortfarande sov. Det var riktigt obehagligt för jag kunde inte ens röra mig. Som tur var somnade jag om ;)
Det verkar vara fint väder ute men det varkar också vara väldigt kallt så det blir att sätta på sig både mössa,vantar och halsduk innan jag cyklar till jobbet.
Nej nu ska jag försöka få lite gjort innan jobbet. ciaoooo

puss


jag saknar ayia napa

22 oktober

nu uppdaterar jag eftersom en viss person tjatar så ;)
igår var det ett långt jobbpass, 10-19 sen var det bara att skynda sig hem för träningen började 8, och höll på till kvart över tio, jag var ganska död när jag väl kom hem! Men det var mycket spel så det var väldigt roligt :D Sen skjutsade mamma mig till filip. I morse hade vi ställt klockan på tio, vet inte varför men då vaknade vi iaf. Vi orkade inte göra någon frukost så det fick bli pizzerian, men nyttig som jag är så blev det en sallad;) Sen tog vi en tupplur igen, vi slockande fort vi la ner huvudena och sov i säkert två timmar, men skönt var de :) Sen lagade vi mat, haha vi bara äter vi!
Nu är jag just hemkommen från mellringehallen, derbyt lillån-axberg. Axberg ledde med 2-0 men orkade inte riktigt sen, synd. Men hallen var fullsatt så stämningen var det inge fel på. Sanne och jag är ganska lost när det gäller innebandy men vi försöker iaf ;) haha

9 månader idag<3


trött

då har man avklarat första inomhusträning då:D Det är hur kul om helst med fotboll inomhus, och jag känner idag att jag har lite träningsvärk men det är bara att träna bort i morgon ;) Efter träningen for jag hem till filip som köpte en mumsig pizza:) Sen idag har jag bara jobbat, och är nyss hemkommen från behrn arena där ösk vann med 3-1 över helsingborg, goood :D
Nu är jag helt död så ska väl snart dra mig mot sängen för i morgon blir det jobb 10-17 och sen direkt träning!

vet ni? jag har fått en lite kusin, idag föddes hon och ska heta cornelia:)

Jag älskar filip<3

avslutning med laget

jaha, då har man redan varit vaken en halvtimma, förstår inte att jag går upp redan men men nu är jag iaf uppe:)
Avslutningen med laget igår var jätte trevligt och alla fick en utmärkelse, jag fick årets skyttedrottning, så jag fick en flugsmälla för att jag "smäller in" bollarna, haha du är allt bra fiffig du mattan ;) Vi åt på en italiensk restaurang så såklart bjöds det på pasta, men jag beställde det vegetariska, men nja så gott var det väl kanske inte men sällskapet dög ganska bra :D  Sen fick vi en finfin guldmedalj för att vi har vunnit div.3 ;)
Min käre bordskamrat sanna björklund fick årets värktablett, haha(hon tar JÄMT tabletter innan match) så vi satt där och tönta oss som vanligt men det var kul:) Sen runt halv tio drog jag,emma, hanna och bella hem till bella för att sitta där innan vi skulle ut, men vid kvart över elva så bad jag pappa hämta mig medan dom gick ut, jag var helt död från i fredags sen har jag även inte så mycket pengar.
Idag börjar inomhusträningen, guud vad jag älskar de :D


såhär snygg var den;) Även en visselpipa så jag inte behöver skälla på domaren;d

Dagen efter en höjdarkväll

finner inga ord från gårdagen! Jag och sanne hade röj på förfesten, haha sen bar det av till klaras! Det var så himla kul, var länge sen det var så kul! Jag och sanne satt ihop nästan hela kvällen ;) Det kanske blev en aning för mycket av det goda för oss men vid kvart över ett så gick vi ut för att möta upp våra män och bege oss till donken ;) Det här kommer vi få höra länge sanne ;) Det blev en mumsig glass för mig och vi satt där ett bra tag innan vi cyklade hem:)
Ikväll är det avslutning med laget som gäller, ska äta lite gott sen kanske utgång? alltså jag tror inte jag orkar de.. men när vi väl ska ut så är jag nog på andra tankar ;)

Avslutar med en bild från en kanonkväll

var tvungen att göra den väldigt mörk för jag såg förjävlig ut, haha

utgång på ingång

en lite snabb uppdatering, jobbade sen mötte jag upp filip för lite glass att få i magen, sen mötte jag mamma för att hämta ut mina glasögon, mycket tjusiga ;)
Sen nu väntar jag på sanne innan vi drar igång den enorma förfesten i min källare hon och jag, haha men vi gör det bra så jag klagar verkligen inte att det bara är vi två:)

nu plingar hon på, måste kila!
Ses på klaras=)


utslagna hjältar förra året i kroatien ;)

grattis

I morse när jag skulle blogga så gick inte de, så nu gör jag ett nytt försök:)
träffade malin igår och vi gjorde en smarriga smoothie, mums :D Sen kom filip hit och jag lagade lite mat, eller det slutade med att pappa fick ta över men gott var det iaf, africana blev de :) Sen åkte han till träningen och jag for tillbaka till mallan som hade poppat popcorn sen satt vi och drack lite fin dricka, haha kände mig faktiskt väldigt vuxen just då;)
Sen åkte jag hem vid halv elva för att filip skulle komma tillbaka! Vi kollade på scrubs innan vi skönt somnade.
Sen idag har jag jobbat och stått i, så nu ska jag vila lite sen blir dte nog att träffa filip:)
Sen blir det utgång för mig och sanne i morgon :D

Grattis Malin <3


Mallan vispar lite


Såhär smarrigt blev resultatet!


grattis malin 19 jordsnurr ;) haha här i ett nyktert tillstånd för 1 ½ år sen,

Kort arbetsdag

Fick sluta tidigare idag, fick sluta redan halv ett och då hade jag bara jobbat 1½ timma, haha men skönt var det iaf, har inte fått sovit ut ordentligt på ett tag nu så ska nog ta en liten powernap sen:)
Tog en sväng på stan men som sagt så ska jag hålla hårt i dom pengar jag har kvar så det blev inget inhandlat, BRA malin! Gick tillbaka till donken för att få mig en hamburgare i magen! Sen trampade jag hem och hamnade här :) Mallan är påväg hem så det blir nog en promme med henne sen!


Nu är det verkligen höst


Vissa träd har tappat alla löv medan andra har alla kvar ;) jag på cykeln!


onsdag

en snabb uppdatering innan jobbet kallar:)
Efter jobbet igår gick jag och filip och åt lite mat på stan, mycket gott var de! Sen trampade jag hem för att vila lite. Sen blev det en promenad med malin & Sanne i det mörka höstvädret, lite skitsnack och en tripp till ica blev de;) Kom hem och gick upp till sängen nästan direkt, vid tio låg jag där och höll på att somna men sen började scrubs och då var jag tvungen att hålla ögonen öppna :D
I morse när jag vaknade var jag jätte hes och nu har jag ont i ena örat, inte bra inte bra!
Nej nu ska ja fixa det sista innan jobbet!

ciaaoooo/mallan

tisdag

Nu har jag precis gjort mig klar för jobbet, ganska skönt pass 11.20-17, sen blir det mat med filip på stan :)
Var otroligt trött igår, jobbet tar verkligen på en, men jag ska inte klaga det är många som vill ha jobb men inte får de.
Fint väder är det ute, solen skiner fint in genom fönstret:)
Nej nu ska jag ta cykeln och trampa iväg till jobbet:)

puss

glasögonorm

Synd att sverige inte kunde peta in bollen med tanke på hur många lägen dom hade, men oavgjort är ett bra resultat mot portugal. Åt världens godaste mat ilördags, en slags gryta med massa räkor och annat gott, mums! Sen när alla andra skulle dra sig mot sängen, eller fortsätta kolla på tv så fick jag palla mig iväg till jobbet. Kvällen gick iaf ganska snabbt och filip hämtade mig! Sov till halv ett igår, väldigt ovanligt för att vara mig, men jag behöve verkligen de!
För er som inte vet så har jag linser, men nu ska jag bli galsögonorm, de ni ;) Har tagit hem fyra par för att välja, men jag valde egentligen i butiken, fastnade för att par svarta och röda, väldigt fina :)

Eftersom jag inte har uppdaterat på länge så vet ni inte att min cykel har blivit snodd, men när sanne kom in idag på jobbet så hade hon hittat min cykel. Olåst som den var så rusade jag ut från jobbet och bad pappa komma och hämta den. Att man inte kan få ha saker ifred men nu är kurtan tillbaka ;)

Filip och jag gick på bio igår(igen), nu äntligen såg vi patrik 1,5 och den var hur bra som helst, haha se den!
Nu har jag precis kommit hem från jobbet så snart ska jag träffa malin :)

puss mallan


ett smakprov på mina kommande glajjor ;)


Back on track

ÄNTLIGEN! Efter en månad utan internet så är det äntligen tillbaka, så nu ska jag börja blogga igen! Har hänt ganska mycket sen sist jag skrev men kommer inte ta upp allt. Måste bara säga att förra fredagen firade vi sanne&malin och det var hur lyckat som helst, jätte rolig förfest!
Köpte en ny mobil i torsdags, tyckte jag behövde&förtjänade de ;) En sony ericsson W890i är det iaf, väldigt tunn&fin :)
Nu när jag inte har haft någon dator att gå till, så har det blivit ganska mycket tv tittande. På dagarna finns dte verkligen INGENTING att kolla på, det går bara massa skit så då har jag saknat datorn väldigt, men jag har jobbat sjukt mycket nu så jag har faktiskt inte haft tid att sätta mig här ändå.
Ajust, för exakt två veckor sen så spelade vi den avgörande matchen mot lindesberg, eller ja, jag spelade ju inte eftersom jag var avstängd, men de lyckades bli 2-2 så nu har vi gått upp i div.2 Jag är så stolt och glad så då firade vi med en lagfest hos sara larsson, lyckad som alltid.
Får skriva lite mer sen, snart kommer sanne hit och äter lite mat med mig:)

puss mallan


Min snygging


Min mobil&jag ;)

RSS 2.0