:)

sitter här och kollar på let's dance, det är så bra och det har varit så roligt att titta idag, haha
börjar vid 10 idag istället för håkan hellström har tydligen någon konsert här i örebro, så dom behövde lite hjälp:)
Börjar blir en aning trött men piggnar nog till när jag kommer till jobbet! Imorgon ska jag kolla på innebandy, sen träffa filip och jobba, sen har jag inte så mycket inplanerat. men eftersom jag börjar jobba 7 så hinner jag nog inte med så mycket mer ;d
nu ska jag byta om och lite sånnt:)

puss

fredag=jobbdag

wihooo fredag idag och man jobbar natt, plus att det är lönehelg. Jag längtar verkligen till klockan elva...
Igår shoppade jag lite behövliga saker sen blev de mat på la baguette med sanne,louise,issa&emma :D väldigt trevligt och gott som vanligt. Sen mötte jag upp min nyklippta pojkvän, så snygg blev han :D vi gick till pacos och åt ännu lite mer. Det är väldigt mysigt där inne och dom har väldigt god mat:) Det var meningen att vi skulle hinna hem emellan stan och bion men vi satt så länge på pacos och mös att det inte var någon idé. På bion mötte jag några välkända ansikten, bla louise och emma och deras pojkvänner :D Jag och filip gick på Valkyria och jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra :)

I morse när jag gick till jobbet så lös solen så att den värmde, det var så skönt att promenera då:) Jobbade 11-15 och ska även jobba i natt... men det blir roligt när lönen kommer ;)

Puss

torsdag

Änuu en morgon när jag sitter och dricker mitt te, ja jag är beroende :D Ska snart hoppa ner i duschen och sen ta en lite tripp på stan innan jag ska fika med sanne,louise&issa:) vilket tjatter det kommer bli;) Som sagt så fick man lön igår, wihoo:D så varför spara när man kan slösa;)
Ikväll har jag egentligen träning men jag känner av ryggen så jag ska ta det lugnt och tänkte gå på bio med filip, mysigt:)

Nu håller snön på att smälta bort och det är så skönt, jag vill ha vår nu!!!! Solen tittar fram lite där bland molnen just nu.
Är förövrigt helt ledig idag och det är så himla skönt;)
puss

vart är världen påväg?

Det blev inget sovande för min del, jag hamnade framför tv'n och efterlyst. jag kan tycka att det är väldigt bra och idag var det bla en 8-åring som hade blivit utsatt för ett rån. En 8-åring!!!?:O Det var tre killar i kanske 16-17 års-åldern som följde efter killen när han klev av bussen för att sedan ta hans mobiltelefon. Hur kan man vara så feg att man går på en 8 årig pojke. Jag förstår inte hur man kan råna någon överhuvudtaget, men en kille på åtta år, det är helt sjukt. jag blev väldigt upprörd när jag satt här med familjen;d
nu sitter jag och knaprar på små morotsbitar, mums ;)

ja, det var allt jag hade att säga ;d

puss

onsdag

Äntligen hemma efter mördarpasset 10-19. Har precis slängt i mig lite mat och nu känner jag bara för att krypa ner i sängen och sova.
Igår hände en sak på jobbet och det var det äckligaste jag har varit med om. hahaha så vidrigt. vad det hadlar om får ni dock inte veta ;) Men jag är äcklad förresten av mitt liv.
Det var träning igår också, körde så mycket styrka för magen att jag har träningsvärk i magen idag. Men då känns det ju iaf att man har gjort något :) I slutet var mina ben som spagetti och jag orkade inte springa en meter till. Sen for jag hem till filip som är hemma nu :D
Tog även en promenad med malin&tessan igår, var evigheter sen man såg tessan så det var kul:D

puss

tisdag

Idag är det en väldigt bra tisdagsmorgon :) ska snart göra mig iordning för jobbet klockan elva. slutar vid tre, ett ganska skönt pass:) Sen får jag förhoppningsvis träffa min man:D

Ikväll är det träning igen, inomhus. Jag tycker att det är väldigt skönt att köra inomhus för där behöver men inte ha ton med kläder och ändå frysa ;)
Vill kunna börja cykla igen, men det är fortfarande snö ute och kallt, men snart så så åker cykeln fram igen :D
haha såg precis min syrra springa förbi fönstret, hon har bråttom till bussen. Nu lär hon springa!

puss

sängdags

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen blir det sängen:)




jag är glad:)

måndag

Matchen igår slutade tillslut 4-4. Vi låg under med 3-0 i halvlek och vi spelade så himla dåligt i första men i andra halvlek var vi som ett nytt lag. Vi låg på deras planhalva nästan hela tiden och peta in fyra mål. Jag lyckades göra 2 mål och i andra halvlek spelade vi som vi kunde, bra tjejer :D
Sen åkte jag till filip och kollade på beck:)
Idag har jag bara jobbat, sen solade jag direkt efter och halv nio idag är det träning :)

nu ska jag vila en lite stund så jag orkar med träningen :D

puss

söndag

I fredags var jag som sagt i stockholm med anna&mamma:) Det var hur mysigt som helst. Köpte dock inte så mycket men jag fick iaf med mig en tunika, en kofta och ett armband:) Tänkte att jag skulle ta massa kort men det blev inte så många ;d kan bjuda på ett kort på lilla anna :D

anna:)

Vi kom hem runt halv nio, och då hade jag ont i mina fötter kan jag säga. Gud, jag tyckte synd om dom! Åkte direkt hem till min älskling:) Vi mös framför tv'n och kollade på let's dance ;)

Igår blev det en ganska spontan utgång. Jag fick med mig mollan så vi åkte till per där några från klassen var:) och som vanligt var det mycket sportsnack, haha. Sen blev det lite ölspel innan vi for vidare till thao. Har aldrig varit där men blev väldigt positivt överraskad:) Det var meningen att vi skulle gå vidare till satin efter ett tag, men det var så roligt där att vi stannade :D Så vid halv två gick vi till grillcorner för att få lite mat i magen innan det var dags att åka hem och sova! Jag saknar min klass, kul att man får träffa en del av den iaf:)
Kom precis hem från filip för jag ska nämligen spela match idag, träningsmatch mot frövi! sen ska jag spendera resten av min dag men den jag älskar mest<3


i somras hos mollan :D filip&john

<3


en ganska gammal bild men det är iaf jag och mollan :D PUSS

puss

stan med sanne

Nu är jag hos sannes pojkvän daniel, och väntar på att hon ska bli klar! Hon är inte den snabbaste på att sminka sig ;d
skriver mer sen, nu ska vi kila upp på staden hon och jag :D

puss

stockholm kallar

nu är vi uppe och gör oss iordning för en stockholmstripp, ska bli roligt :D dock är det väldigt kallt ute, minus 8, så det blir nog vinterjackan, men det är jobbigt att ha den när man hela tiden går in och ut ur affärer. Då blir det väldigt varmt med den jackan ;d

Nej nu måste jag öka lite :D

puss

I'm happy

Hemma efter en minst sagt en kall fotbollsträning. Det var inte så lockande att ta på sig ton av kläder och åka ner och få en kall boll på sina kalla lår när termometerna stod på -7 grader. Men det var riktigt roligt och det gick så himla bra idag! även fast vi höll igång hela tiden så i slutet av träningen trodde jag nästan att kylan skulle gnaga sig in i mitt ansikte, gud vad det stack!


<3

Imorgon bitti så åker jag mamma&anna till stockholm, ska bli jätte mysigt :) ska försöka få med mig någonting hem, men det är jag nog ganska säker på ;)


Min söta kusin:)

Sen kommer även min älskling hem imorgon som jag ska träffa senare på kvällen, mys ska det bli<3

puss

Är jag förvånad?

Nej faktiskt inte det minsta, ännu en gång blev det inställt? Och du kunde inte höra av dig första gången och inte nu heller, aja då vet vi!

Jobbade bara 11-15 men det kändes som jag jobbade i minst 10 timmar, dagen gick såååå segt. Det kom in en helt vanlig tjej som skulle ha en kaffe latte och tydligen sa hon en stor kaffe latte men jag hörde bara latte, så jag frågade aritgt: liten,mellan eller stor? Då sa hon jätte spydigt: Ja, en STOR kaffe latte brukar vara STOR! haha jag blev helt mållös så jag sa inget mer till henne. Alltså vad är det för fel på vissa människor?

Sen gick jag sanne & Louise till la baguette och åt mumsig mat :D pratade massa skit som vanligt ;)
Nu ska jag vila en stund innan träningen kallar runt halv åtta.

puss


En STOR kaffe latte kanske?;)

en kväll på njuta

Igår blev det njuta med malin och amanda. Vi åt lite mat och drack lite vin. Jag är ingen vinmänniska, men igår smakade det helt okej :D det är så otroligt fint&mysigt på njuta. Efter några timmar började vi bli lite trötta så vi åkte hem, jag somnande på en gång.

Idag ska jag jobba till tre, sen blir det fika, wihooo :D med louise och kanske sanne?;D
i kväll är det träning och jag är taggad! Kommer nog bli en hel del fys men dom får man ta som sagt ;)
Nu ska jag skynda mig lite så jag kan åka med mamma.

puss


se så fint och mysigt det är på njuta

onsdag

Igår när jag försökte sova så satt anna och en kompis till henne i hennes rum och prata, eller ja prata, dom nästan skrek till varandra! Nej men dom prata väldigt högt och skrattade hela tiden så jag kunde verkligen inte sova och klockan var nästan halv ett så jag skickade ett sms till anna att jag försökte sova då blev de knöpp tyst ;) jag har makt!

Nu har jag precis ätit frukost och måste snart skynda mig lite, igen! börjar jobba klockan 10 och jobbar till tre:)

puss


jag har hittat tillbaka

jag var nog tröttare än vad jag trodde i morse, höll på att somna på bussen! Men som tur var så orkade jag hålla ögonen öppna hela vägen! Stod nästan hela tiden i köket idag, måste säga att de gick rätt bra ;)
Mötte malin när jag skulle åka hem, så då slapp man sitta själv på bussen :D
Jag somande som en stock i soffan när jag kom hem och blev väckt när jag skulle på träning. Precis när man vaknar så är man inte så himla sugen på att göra något ansträngande, men jag fick fart på mig själv :D

För ett tag sen tappade jag gnistan för fotbollen och jag ville nästa inte ens åka ner på träningen, jag tappade motivationen. Men igår kände jag att jag har fått tillbaka gnistan och tycker att det är så roligt igen!  så idag kom jag ner med ett stort leende på läpparna och kände mig på nått sätt hel igen! Fotbollen har varit en del av mitt liv sen jag var ungefär sju år, och det kommer det säkert vara i några år till.

Nu kallar duschen!
puss

tisdag

Nu är jag ganska pigg, en väldigt bra sömn fick jag inatt! Har precis ätit upp min frukost, så jag ska snart försöka ta mig från soffan och göra mig iordning inför jobbet, börjar vid 10 och slutar tre!
Mina visdomständer håller på att växa upp, två stycken på samma sida, en uppe och en nere! Det gör fruktansvärt ont måste jag säga. Min moster säger att man ska doppa en tops i whisky och dutta på tanden så ska det släppa? jag får helt enkelt köra de på nästa förfest ;)

Nu ska jag poppa lite musik så jag blir lite gladare och ännu piggare :D

puss


måndag

nu vill jag bara slänga huvudet på kudden och somna på direkten, och drömma massa bra drömmar!
Efter jobbet idag så träffade jag malin i några timmar, vi poppade popcorn och bara umgicks :D Vi tog en promenad först men kylen var för stark så vi kilade in.
Men sen vid halv nio var det bara att ta på sig understället och bege sig till karlslunds arena där fotbollsträningen väntade! åh, jag älskar mitt lag :D

Nu har jag precis duschat, så jag är redo för sängen!
god natt, puss


det vore inte helt fel att få denna tjejs garderob :D

inte mycket till sömn

sitter här och dricker mitt te och pratar med anna som har sportlov. jag vill också ha lov! Inatt blev det inte många timmars sömn, jag kollade på klockan vid halv tre och då hade jag inte sovit en sekund sen vid fyra så gick jag ner och tog en huvudvärkstablett. Så jag kanske har sovit fyra-fem timmar i natt:/

nej nu ska ja ta en macka till, puss

söndagkväll

ååh, nu har han åkt igen:( inge roligt att säga hejdå varje söndagkväll!
Nattpasset igår var ett ganska bra pass, jobbade med sanne och louise så då går det ju mycket bättre ;) Vet ni vem som handlade utav mig igår?:O han som är med i let's dance, tobias karlsson! haha sanne sprang fram till mig och bad att jag skulle be om en autograf haha men det gjorde jag inte ;) sen var det även en dampig skrikig mamma som handlade utav mig, jag hade ärligt lust att slå henne! Vilken kärring! aja, vi klarde ännu en natthelg:) Sen hämtade filip upp mig och vi åkte hem och sov! Vaknade halv ett idag, så skönt att få sova ut riktigt länge, och att filip ligger bredvid gör det hela ännu bättre :) så vi har legat framför tv'n och njutit av varandras sällskap hela dagen idag:)


mc donalds passar för alla ;)

Imorgon är det jobb igen och sen ska jag träffa malin, sen är det träning :)

puss, nu väntar mitt te!

f<3


puss

grekland

Igår började jag jobba elva som sagt så jag han inte träffa filip så länge men en lite stund! vi mumsade i oss godis och kollade på let's dance:)<3
Ruschen på mc donalds brukar vanligtvis börja kvart i två två, men igår började den halv ett och höll på så till halv tre, gud va skönt det var när allt folk hade gått! Men tiden gick fort så det var ju bra :D Sen hämtade filip upp mig och vi somnade kanske runt halv fem och han gick upp vid kvart i åtta:O och jag var trött när jag gick upp halv tio! Inte många timmars sömn så jag funderar på att vila lite snart innan jobbet kallar klockan sju. Ingen rolig dag att jobba på, idag är en sån dag man vill vara med sina nära&kära! Filip är på match hela dagen och sen börjar jag jobba...inte bra inte bra! Men vi får ta vara på dagen i morgon istället! Ni förstår inte hur glad jag är av att ha honom hemma, det är lycka för mig!

Mamma,pappa&jag var uppe och bokade resa idag inför sommaren. Jag bestämde mig i sista sekund att jag följer med, det är ju lite roligare för anna då+att det kanske är bland dom sista lite längre resorna jag kommer göra med mina familj.
Det bär av till grekland i två veckor i slutet av juni:)


ser så skönt ut!

Har även träffat mina kusiner idag, dom var så bruna och fina så! Dom är kvar hela nästa vecka så jag ska försöka träffa dom lite mer :D

puss

en bra fredagkväll

har precis ätit räkor med min familj, väldigt mysigt och oerhört gott! jag älskar räkor :D
Filip var här i en timma förut men sen var han tvungen att åka på träning! Men om en halvtimma är han tillbaka igen, jag är så lycklig :D
Om en timma är det dags för let's dance, då ska jag sitta bänkad och heja på morgan, äta av mitt mumsiga godis och mysa med filip:)
Imorgon ska mamma&pappa upp och boka en resa inför sommaren, och jag har ännu inte bestämt mig om jag ska med eller inte, ett svårt val som jag får tänka på under kvällen!

ha en bra fredag för det ska jag ha:D

jag älskar dig<3

strålande solsken

Tog en sväng till ica för att handla lite godis inför kvällen. Det är hur fint väder ute som helst, om jag inte var en sån fryslort så skulle jag gärna gå ut lite mer idag!



I helgen har jag min jobb helg...kuljul!

puss

fredagen den 13:e

I går så tog jag mig upp på stan för att träffa sanne, vi åt såklart lite mat på la baguette ;) vart annars liksom?! Sen gick vi och strosade runt lite och sanne införskaffade sig massa småsaker, haha ;) Sen mötte bella upp oss för en lite glass på mc donalds, mycket trevligt&gott:)
Lite senare så åkte jag och mamma till ikea och köpte lite småsaker :)
Åkte ner på träningen men tränade inte, kände att jag behövde en helt ledig dag:) Fy, jag frös hela dagen igår, inte skönt alls!

I onsdags så köpte jag ett par jeansleggings och en randig tröja som jag älskar :D



filip kommer hem idag, jag är så glad :D

idag är det ju fredagen den 13:e, undra vad som kommer hända ;)
puss


Utvilad

ännu en natt med konstiga drömmar, men inatt så var en av drömmarna rätt roliga! Jag drömde att jag besökte filip i lumpen och frida häll var också där, så vi två fick göra övningar tillsammans, haha sen skulle jag helt plötsligt rita en teckning på havet. sen blev det bara konstigare och konstigare ;d
igår på jobbet så var jag väldigt trött men tiden gick ändå rätt fort. Runt tio kom det in ungefär 30 tyskar så vi sänkte massa pommes och fyllde skåpet, haha men de visade sig att dom bara skulle ha glass och cheesburgare. så skåpet såg ut som det gör på nätterna ungefär!
det kom även en in tjej som skulle handla en jordgubbs milkshake, hon fick den och gick, kom tillbaka några minuter senare och sa att den inte smaka jordbgubb, jag tog av locket och det var liksom en rosa färg i muggen men icke, så hon tog en päronshake. Men efter ytterligare några minuter var hon tillbaka och sa att den inte smaka päron och att hon ville ha en mc flurry istället, haha. Jag smakade då av både jordgubben och päronen och båda smakade som de skulle men de tyckte tydligen inte hon, vilken jävla tjej, så otrevlig också!
Mycket mc donalds prat blev det visst!

Idag är jag ledig, så skööööööööönt, jag vaknade nyss och blev glad av att solen lös in genom fönstret! Idag ska jag bara ta det lugnt och sen åka till ikea  med mamma sen är det träning som vanligt.

puss

onsdag

åh, vilken bra sömn jag har haft inatt, nu känner jag mig väldigt pigg och glad! Vaknade dock runt halv åtta av att anna och pappa pratar väldigt högt till varandra men somnade sakta om igen och vaknade runt halv elva :)
Idag jobbar jag 15-23... inte världens bästa pass men men hoppas det får fort! Men som tur är så är jag ledig imorgon.

Jag skulle vilja vara ledig en vecka både från jobbet och från fotbollen för att bara vara. Som idag, jag hinner ju inte med så mycket mer än att jobba, alla som har ett normalt jobb jobbar nu och alla som går i skolan nu, går i skolan vid den här tiden. När jag slutar runt elva så kan man ju inte direkt hitta på något, för då ska dom flesta gå och lägga sig. Jag vill ha ett vanligt jobb med vanliga tider, så man jobbar på dagarna och sen är man ledig på helgerna. Oj vad jag låter negativ men jag börjar bli rätt trött på de, men jag ska vara glad att jag har ett jobb överhuvudtaget!

Nu väntar duschen!
puss

svag

just nu är jag inte stark, är otroligt trött. Känns som jag bara jobbar och tränar nuförtiden. Jag behöver lite mer energi för att orka alla dagar...




nu ska jag dricka te och kolla på scrubs med familjen:)
puss

tisdag

åh, det är ju nästan natt. eller ja, kanske inte natt men jag känner mig otroligt trött och måste hinna med att göra en matlåda innan jag åker runt nio.
Sitter och lyssnar på vakna med the voice, och det handlar mycket om chris brown och rihanna. det gäller att rihanna har blivit misshandlad och att det är chris brown som har misshandlat henne, man undrar ju om det är sant eller inte men vem vet? Men det är så mycket skvaller hela tiden så man kan knappt tror på hälften man hör.
Aja en hel dag framför mig så jag måste vakna till lite och bli lite piggare! ska försöka dricka upp mitt alldeles för varma te;)

puss

ingen rubrik

nu är jag hemma igen efter att ha jobbat och sedan tränat.
På bussen påväg till jobbet så sitter jag snett emot en tjej som lyssnar på musik i mp3 eller liknande, och sitter och mimar till, haha jag började små skratta för mig själv. Jag vet hur lätt hänt det är att börja nynna mde på låten som man hör, men när ingen annan hör den så är det ännu mer pinsamt. Hon stampade även takten med foten, duktigt ;) nej men det var rätt roligt att se iaf :D
Det var otroligt kallt att träna idag ute, nästan 10 minus grader. Som tur var så sprang vi rätt mycket så man höll sig ganska varm, men mina fingrar blev istappar så.

Imorgon jobbar jag 10-19, wihoo sen träning på direkten;)

puss

liter bilder från lagfesten. ursäkta dom suddiga men jag höll på att zooma;)



Denna fina bild på sanna&fredrika fick jag som bakgrundsbild på min mobil, mycket vackra må jag säga ;)



en vacker bild på slottet han jag även med idag:)

måndag

vilken helg!
I lördags var det som sagt lafest som blev hur lyckad som helst. Vi åt massa gott och hade massa lekar, tiden bara sprang förbi. Tog även en hel del bilder som kommer upp här senare :) Sen skulle vi åka till satin och beställde två taxibilar, men det kom bara en och vi andra orkade inte vänta på den sista så vi hoppade på bussen när den kom. Synd för den taxin som skulle hämta oss ;) så går det om man är en segpropp ;)
På satin var det många välkända ansikten, det var mycket trevligt där:) Sen gick jag och filip hem, ett snabbt besök på mc donalds han vi med också ;) Sen tog vi bussen hem och somnade som stockar.
Vi vaknade halv två igår :O vi hade världens mysigaste dag igår, vi badade och bara myste med varandra :) Vi kollade även en stund på dm finalen mellan ösk och lillån som spelades i mellringehallen.
Sen väntade beck här hemma så då var jag tvungen att sitta bänkad framför:) Nu har filip åkt tillbaka igen så nu är det ännu en vecka utan han... :(
Nu ska jag göra mig lite klar, ska snart jobba :)

puss

piff&puff

Nu ska jag ut och gå med sanne, ciaaaao :D

vilken kväll:)

Gårdagen på mosjös relax avdelning var helt underbart! Först bjöd anna på bakad potatis och kykling, riktigt gott :) sen avslutades kvällen i bubbelpoolen och lite solning, en väldigt bra kväll som slutade väldigt bra också när filip kom hem till mig runt tolv:) Fick världens skönaste massage och det var en jätte mysig kväll:) Han åkte för ett litet tag sen för att fixa present till ola, men vi ses ikväll ute någonstans. Jag ska på lagfest och jag är så taggad :D Har bestämt outfit så jag har inget att vara stressad över ;)
Ska kanske hinna med att träffa sanne lite idag också, trevligt:)
nej nu kom mamma och pappa hem så då ska jag vara lite trevlig!
puss



skönt att du är hemma baby<3

sura tanter

nu är jag hemma en lite stund innan jag snart ska iväg igen. Ska bli väldigt trevligt och mysigt med mina tjejer :D Behöver ju inte fixa sig så himla mycket inför kvällen eftersom vi ska båda bada och sola :)
idag kom det in en jätte irriterad tant, eller ja en dam, som skulle ha ett happy meal med nuggets, och nuggets skulle dröja 4 minuter ungefär och då blev hon rasande och sa nått i stil med att mc donalds skulle vara en snabbkedja och att hon tyckte det var så dåligt.. haha vadå har du inte tid att vänta fyra minuter på din mat eller? jävla kärring tänkte jag då! det finns människor till allt!
Många tjejer från mc donalds skulle hem till paula idag men jag kunde tyvärr inte :( så jag får väl helt enkelt styra nått om två veckor med dom!

puss

fredag

stängde tydligen av larmet som ringde vid åtta men som tur var vaknade jag av mig själv halv nio;)
Det snöar ute :O jätte fint, jätte mysigt men inte i februari! jag tycker snön kan vara strax innan jul till mitten på januari. Sen kan sommaren vara resten av året :D Är så taggad på att använda mina sommarsaker som jag redan har införskaffat mig:)
Jag har tankar på att permanenta håret, för jag har verkligen världens rakaste hår. Men jag är lite tveksam, ibland är det skönt att ha rakt hår, så jag får överväga ett litet tag till ;)

Såhär skulle jag kunna tänka mig :D

ha en bra fredag :)
puss

.....

timmarna på jobbet bara svichade förbi och åkte direkt till träningen efter de. Väldigt kallt var de ute men man blev snabbt varm.
Imorgon blir det jobb mellan 11-15 sen hem för att göra mig lite iordning inför kvällen. Ska nämligen fira anna som har fyllt hela 20 år. Vi ska åka ut till mosjö golfhall, där har dom en lite relaxavdelning :D det ska bli väldigt kul, men vi har förbjudit kameran, vi vill inte ha några kort på våra vita vinterkroppar, haha. Så vi ska sola och bubbla och bara prata massa skit och dricka gott:)
Sen ska jag träffa min älskling, som är så efterlängtad nu!
på lördag blir det lagfest som jag har varit så taggad inför i säkert en månad ;) Vi är indelade i grupper så vi har olika uppgifter, jag och min grupp har hand om bålen och lite snacks ;) muuums, det kommer bli gott!
nej nu ska jag försöka få tag på filip och prata med honom lite så jag somnar gott.

jag kom på att jag drömde att jag och sanne gick till mc donalds, och att jag glömde min väska utanför och att någon hade tagit ut alla mina pengar och jag blev så ledsen ;d haha som tur var så var den drömmen inte heller sann!



god natt


torsdag

ännu en natt med mardrömmar, börjar bli ganska vanligt för mig nu... det var iaf en kille som höll på att slå ihjäl mig och jag grät och försökte slå tillbaka men han var så stark. Sen när jag vaknade hade jag tårar i ögonen ;d det är konstigt att man gråter i sömnen tycker jag!
bytte tid med stina idag för jag ville träna, tur att hon ställde upp :D så idag jobbar jag 15-19, wihoo istället för 15.30-23;)
håller på att äta rostade mackor, det måste nog vara den godaste frukosten, dock inte den nyttigaste kanske men ibland får man ju unna sig ;)
alltså gud va skit det är på tv, inte ett enda vettigt program att titta på. Har MTV på så jag får lyssna på lite musik iaf.
nej nu ska jag krypa ner och lägga mig i soffan och vila lite :)

puss

en bra onsdag

Började jobba vid elva idag och skulle jobba till halv fyra men vid ett fick jag gå hem, skönt ;) Åkte då hem till louise som var ledig för att slinga min mittbena lite! Det blev super bra! Åt lite mat och satt och pratade lite tjejsnack som sagt ;) Efter att ha slingat klart så lockade hon håret också, jag kände mig verkligen som någon som skulle gå på gala, haha
hon ville då inte vara med på bild tyvärr, men jag kan beskriva hur hon såg ut denna dag: Hade precis varit och solat, hade satt upp håret lite slarvigt (vilket jag tyckte var jätte snyggt) en stor t-shirt och ett par siden kallingar, haha men hon var supersnygg ändå ;)


här satt jag så fint i hennes hall, haha

se så fint hon lockade de :)

Sen när jag kom hem så tog jag en promenad med malin&tessan, mycket trevligt! Men gud vad kallt det är, mina fingrar var som istappar!
Jag var ju på stan innan jobbet idag och såklart fick jag med mig något hem, ett diadem och ett par super vackra skor:D

jag är så kär!

Nu ska jag dricka te och lägga mig i sängen, saknar dig<3

onsdag

ännu en morgon, en tidig sådan.
I måndags badade min syrras klass isvak, fy sjutton vad kallat. Jag vet inte om jag hade klarat av de, det hade säkert var en riktigt rolig upplevelse men jag är så frusen av mig att jag skulle få sån panik. Min frusenhet har jag ärvt av min kära mamma, och jag kan vara i ett vanligt rum och frysa ändå.

ser ganska kallt ut ;)

Tänkte åka upp med mamma på stan till 10 så jag kan gå lite på stan innan jobbet börjar. Förmodligen får jag någon inhandlat ;)
Härligt andra mallan att du har uppdaterat!

Puss


jag vill ha vååååår

tisdag

har precis kommit hem från träningen, som gick väldigt bra :D
har inte gjort så mycket annat än tränat och jobbat idag:)
Imorgon blir det jobb då också sen ska louise komma hit och slinga mitt hår lite till, trevligt :)
Vilket nödvändigt inlägg, haha nu ska jag äta lite mat, muuuuums

puss

tv'n funkar inte

Alltså jävla tv, jag får inte igång den, haha den vägrar starta. Vad gör jag för fel egentligen? aja jag får väl sitta här och lyssna på radion.
Börjar jobba vid tolv idag, är uppe ganska tidigt men jag visste inte riktigt när jag började sen orkade jag inte gå och lägga mig igen ;d
Förstår inte att man tycker att 9 är tidigt att vara uppe, för när man gick i skolan så var man ju där vid den här tiden om inte tidigare. Vad bra man hade det i skolan egentligen, det är nu efteråt som man förstår de. Om man tog bort alla läxor och prov skulle jag kunna gå i skolan föralltid ;)
Nej nu ska jag koka lite te och ge tv'n ett försök till!

puss

Vad kostar en MQ?

åh va skönt, äntligen hemma igen efter en lång dag på jobbet. Gick lite på stan innan och införskaffade mig en kjol;) Träffade även på tessan&elin som åt på la baguette, trevligt:)
haha, måste berätta om en liten rolig händelse som hände idag, det kommer in två tjejer så säger den ena till mig, du vad kostar en sån här MQ? HAHA jag höll på att dö och hon kom även på sig själv så då kunde jag också börja skratta, det var lite roligt då iaf ;)
Emelie&andreas kom in för att säga hej också, för dom hade varit och handlat mat på ica. Jag måste ta mig i kragen och gå och kolla in deras lägenhet. Vill också flytta hemifrån!

Filip ligger i ett tält i skogen så vi kan inte prata med varandra på hela veckan, inte så roligt! Han kanske trots allt är en lite skogsmulle ;)

Nej nu ska jag ta en snabbdusch innan jag slänger mig i sängen och löser lite korsord, en nörd som jag är :D en kopp te kanske slinker ner också:)

puss


Mina kusiner åkte till egypten igår, jag är ganska avundsjuk på dom!

helgen

kan berätta lite vad som har hänt i helgen,
I fredags jobbade jag och jag stod i köket :O jag gjorde allt friterat, och jag måste säga att det gick rätt bra för att vara första gången jag står där ;) Sen runt halv fyra så skjutsade louise hem mig och filip till filip. haha vilken bilresa säger jag bara!
I lördags så var det mat hos filips farmor så vid två var vi där och det bjöds på jätte god mat :D Sen åkte vi hem och bara tog det lugnt, båda var väldigt trötta så vi somnade i några timmar. Sen åkte vi och handlade mat inför kvällen, nachostallrik blev de :D världens mysigaste dag:) Filip somnade dock vid halv nio så jag satt och kollade på tv helt själv medan han låg brevid och snarkade som bara den ;d
Igår kollade jag på hans innebandy match där det blev 18-16, haha målkalas kallar man de! Dom van iaf, det var bra :)
helgen har varit kanon:)

Nu sitter jag här och funderar på att gå in i duschen men jag är så seg. Jobbar 15.30-23 idag, så jag missar träningen :(

puss

<3

helgen kan sammanfattas med ett ord, kärlek<3



underbar helg helt enkelt<3

RSS 2.0